29.03.2024 12:45:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı Gerede'ye Atandı

Dörtdivan Gücükler Köyü Karslar Mahallesi'nden hemşehrimiz Osman Gölge, Gerede Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı İstanbul Dağı Orman İşletme Şefi olarak atandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN22 Nisan  2020 Çarşamba - 19:44
HEMŞEHRİMİZ ORMAN MÜHENDİSİ OSMAN GÖLGE GEREDE’YE ATANDI
Dörtdivan Gücükler Köyü Karslar Mahallesi’nden hemşehrimiz Osman Gölge, Gerede Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı İstanbul Dağı Orman İşletme Şefi olarak atandı.
Osman Gölge Dörtdivan Daily News aracılığıyla Dörtdivanlılara hitaben, “Dörtdivanli hemşerilerimizin her daim hizmetinde olmaya ve memleketimizin kalkınması her hizmetten faydalanabilmesi için gayret sarf etmeye devam edeceğim” dedi.
OSMAN GÖLGE KİMDİR?
27/ 08/1989’ tarihinde Bolu’da doğdu. Bolu ili Dörtdivan ilçesi gücükler köyü karslar mahallesi nüfusuna kayıtlı. Devlet memuru bir babanın evladı olması sebebiyle uzun yıllar boyunca memleket hasreti ile Zonguldak ili Devrek ilçesinde ikamet etti.
İlköğrenimini Devrek istiklal ilköğretim okulunda daha sonra liselere giriş sınavı sonucuna göre yerleştiği aynı ilçede bulunan Devrek Anadolu lisesinde tamamladı. Mezun olduğu yıl girdiği üniversite sınavında Karaelmas Üniversitesi Bartın Orman fakültesine yerleşti. 4 yıllık lisans eğitimimi 14/ 07/ 2011 tarihinde başarı ile tamamlayarak orman mühendisi unvanı ile mezun oldu.
Mezun olduğu yıl Orman Mühendisleri Odası genel merkezinde UNDP (United Nation development program) temsilcisi olarak 1 yıl kadar görev aldı. Daha sonra ormancılık sektöründe faaliyet gösteren çeşitli firmalarda saha ve kontrol mühendisi olarak görev yaptı.
2019 yılında Orman Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu mühendisi alımı sonucu Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Gerede Orman İşletme Müdürlüğü İstanbul Dağı işletme şefi olarak atandı. Evli ve bir kız babası.
Haber: dortdıvandaılynews.com



YAZARLAR

Tamamı