28.03.2024 22:10:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı İçin Kritik Süreç!

Bolu da yaşayan Dörtdivan Çalköylü Minik Zeynep Gülcan için kritik süreç başladı. Aylarca sürdürülen kampanyalara rağmen halen olumlu bir sonuç alınamadı. Uygun donör en kısa zamanda bulunmaz ise hayati tehlikenin başlayacağını belirtilen ailenin umut arayışları devam ediyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK13 Ağustos  2015 Perşembe - 19:33
DÖRTDİVANLI ZEYNEP GÜLCAN İÇİN KRİTİK SÜREÇ BAŞLADI
Bolu'da kemik iliği hastalığıyla mücadele eden Zeynep Gülcan için aylarca sürdürülen kampanyalara rağmen halen olumlu bir sonuç alınamadı. Küçük Zeynep Gülcan için aranan uygun donör en kısa zamanda bulunmaz ise hayati tehlikenin başlayacağını belirtilen ailenin umut arayışları devam ediyor. Zeynep için bir umut da siz neden olmayasınız?
/
Sosyal medya platformlarında aylardır sistematik paylaşımlar yapan ve herkesi kan örneği bırakmaya davet eden AİBÜ Sosyal Medya ise konuyla ilgili şunları belirtti: "Aylardır özellikle sosyal medya platformları üzerinde Zeynep için bir kampanya yürütmekteyiz. Bu sayede gerek Bolu gerek tüm Türkiye'den desteklerin çığ gibi artarak devam ediyor. On binlerce kişiye ulaştık ve kan örneği bırakmaları için teşvik ettik. Ancak tüm bunlara rağmen ne yazık ki olumlu bir sonuç alınmış değil. Kampanyalar ilk başladığı günlerde gerek şahsi gerekse bulunduğu kurum itibariyle Türk Kızılayı'na kan bağışı yapan ve kameralar önünde 'Zeynep' duyarsız kalmadık' diye sözler söyleyenlerin şimdilerde hiçbir şekilde bu konu bir şeyler söylememesine , kendilerini geri çekip susmalarına anlam veremiyoruz. Artık kameralar yok diye mi herkes susuyor? soruyoruz. Maalesef Zeynep için kritik süreç başladı ve bu süreçte destekler daha fazla artmalıyken kampanyalara destek veren herkesin, sessiz kalmadık diyen herkesin kendini geri çekmesi üzücü bir durum. Zeynep için her geçen dakikanın önemi var artık. Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerini, siyasi partileri ve toplulukları Zeynep Gülcan için, küçük bir kızın yaşama tutunabilmesi için harekete geçmeye çağırıyoruz."
/
Her geçen dakika önemli
Geçen her dakikanın önemi vurgulanırken Zeynep Gülcan için 18-50 yaş aralığındaki sağlıklı herkesin bulunduğu ildeki Türk Kızılayı Kan Alma Merkezi'ne giderek Kök Hücre bağışı bırakılabilir. Kök hücre bağışı ile ilgili detaylı bilgileri Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü (kanver.org) sitesinde bulabilecekleri belirtiliyor.
/
Bolulular hangi ilde olursanız olun destek verebilirsiniz.
Bulunduğunuz ilin Kan Merkezine giderek Bolulu Küçük Zeynep Gülcan için kök hücre bağışı verebilirsiniz. Bir umut da Küçük Zeynep için Umut olun.
Kücük Zeynep Gülcan için bir umut olmak istiyorsanız Babası Mustafa Gülcan beye 0536 9829289 numaralı cep telefonundan ulaşabilirsiniz.
/

HABERİN VİDEOSU:

YAZARLAR

Tamamı