28.03.2024 15:06:07
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı İzmir de Yarışacak!

Dörtdivanlı hemşehrimiz ilk kez 04 Mayıs 2013 tarihinde katıldığı yarışmanın ikincisine 8 Mayıs 2016 Pazar günü İzmir de düzenlenen "wings for life World run" turnuvasına katılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR06 Mayıs  2016 Cuma - 16:26
Dörtdivanlı hemşehrimiz İbrahim Yılmaz, Ekim ayında sol ayak tarak kemiklerinin kırık olması sebebiyle uzun bir süredir yarışlara katılamıyordu. Hemşerimiz koşamayanlar için, İzmir de adım atarak yeniden koşulara merhaba diyecek.
Dörtdivanlı hemşerimiz 8 Mayıs Pazar sabahı Atatürk havaalanından saat 09:00 da İzmire geçecek ve saat 14.00 da yarışda ki yerini alacak, bu yarışta hedefinin 2013 yılında koştuğu mesafe olmasa da yakın bir km de koşabileceğni ifade etti.
İzmirde ki hemşehrilerimizi yarışın olduğu yere gelerek, koşamayan kardeşlerimize moral vermelerini isteyen Dörtdivanlı İbrahim Yılmaz yarışma hakkında şunları söyledi;
"Yarış parkurumuz teknik düzenlemeler ve öneriler üzerine Gündoğdu Meydanı – Sahil Yolu – Karşıyaka – Kuş Cenneti – Menemen güzergahı olarak değiştirilmiştir. Başta Karşıyaka sahili, Sasalı Doğal Yaşam Parkı ve Kuş Cenneti gibi İzmir’in güzel alanlarının içinden geçen parkurumuz sıfıra yakın yükselti farkı ile katılımcılarımıza çok özel bir koşu deneyimi sunuyor olacak. Yakalama Aracı’na yakalanarak yarışı tamamlayan katılımcılarımız kendilerine sunulan servis imkanları ile tekrar başlangıç alanına geri dönebilecekler. Wings for Life World Run koşusunun başlangıç alanı ise Gündoğdu Meydanı. 7 Mayıs Cumartesi sabahından yarış bitimine kadar yarış ve sponsor alanları halkımıza ve katılımcılarımıza açık. Yarışın startı bu alanda kurulacak olan start tagının altından 8 Mayıs Pazar günü Türkiye saati ile 14:00’te verilecek" dedi.






 

YAZARLAR

Tamamı