16.04.2024 20:41:13
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlı Nuhmar Yükselişte..

Bolu Gazeteciler Cemiyetinin Bayram Gazetesi; Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde 50 yıl önce babasının açtığı ilk marketle iş hayatına atılan Erdini ailesi, 10 yıl öncede Bolu'ya gelerek Nuhmar adıyla ilk marketlerini açtılar. Aradan geçen sürede 21 markete ulaşan Nuhmar Marketler Zinciri oluştu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Mayıs  2020 Cumartesi - 01:30
BOLU'NUN YÜKSELEN MARKASI...
Bolu’da 21 market ile hizmet veren kentin yerel işletmesi Nuhmar, ulusal marketlere kıyasla raflarındaki ucuz fiyat politikasıyla dikkat çekiyor. Nuhmar Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdini, günlük yaklaşık 21 bin kişinin marketlerine geldiğini açıklayarak, “Müşterinin bir kuruşu bile bizim için kıymetlidir” dedi.
Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde 50 yıl önce babasının açtığı ilk marketle iş hayatına atılan Erdini ailesi, 10 yıl öncede Bolu’ya gelerek Nuhmar adıyla ilk marketlerini açtılar.
Aradan geçen sürede 21 markete ulaşan Nuhmar Marketler Zinciri, ulusal marketlere göre müşterilerine sundukları ucuz fiyatla dikkat çekiyor.
"MESLEĞE ÇOCUKLUKTAN BAŞLADIM"
Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Bayram Gazetesi'ne konuşan Nuhmar Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdini, Market işinin baba mesleği olduğunu vurgulayarak , “Mesleğe çocukluktan başladım. Bu meslekte ellinci yılı doldurduk. Firma kurucusu babamdır. Ailenin tek oğlu olan babam, askere gidip geldikten sonra dedem, babama küçük bir bakkal açıyor. Babam bakkalla başlayıp sonra beyaz eşya işine girdi. Nalbur, hırdavat, gübre bayiliği olarak devam etti” şeklinde konuştu. Erdini, Dörtdivan’da market işini en son teknoloji ile yaptıktan sonra Bolu’ya geldiklerini anlatarak şöyle konuştu:
"21 ŞUBE İLE DEVAM EDİYORUZ"
“Bolu merkezde market açarken bir korkum olmadı. Marketçiliğe Bolu’da devam ediyorum. İlk marketi Sağlık Mahallesinde Emniyet Müdürlüğü’nün yanında açtım. Tam bir sene sonra Sümer Mahallesinde açtım. Bir sene sonra da Köroğlu Mahallesi’nde açtım. Şu an 21 şube ile devam ediyoruz. 22’inci şubenin de yerini tuttuk. Bolu’da müşteri bizi tercih ediyor. Birincil önceliğimiz kaliteli ürün uygun fiyat. Müşteri de fiyatlara bakıyor, ürünlere bakıyor, araştırıyor ve bizi tercih ediyor.”
GÜNLÜK MARKETE GİRİŞ YAKLAŞIK 21 BİN KİŞİ
Bir günde yaklaşık 21 bin kişinin marketlerine geldiğini açıklayan Erdini, açıklamalarına şöyle devam etti: “Toplamda 250 tane personelimiz var. Müşterinin 1 kuruşu bile değerlidir. Biz ulusal marketlere göre rafta düşük fiyatız. Ekstra olarak indirimlerde yapıyoruz. Müşterilerde bunu sosyal medyadan takip ediyor. Şu anki şube sayısından fazlası bize fazla olur. Hemen hemen her yerde varız. Sadece 500 Evler mevkiinde şubemiz yok”

“NUHMAR VATANDAŞLARA YETER”

Herhangi bir sokağa çıkma kısıtlaması gibi bir durumunda Nuhmar’da vatandaşlara yetecek kadar malzeme bulunduğunun altını çizen Erdini, “Bu süreçte yetişemediğimiz bir malzeme olmadı ama çeşitten biraz sıkıntı yaşadık. Mesela makarnada birkaç çeşit eksik kaldı, o da fabrikanın yetiştirememesinden. Bir marketin yanında gidip market açmayı seviyoruz. Amaç müşteriye hizmet vermek. Marketler arasında rekabet vardır. Gitmişiz başka bir marketin yanında açmışız, karşısına açmışız. Müşteri de karşılaştırarak bir değerlendirme yapıyor. Bir yerde tekseniz işleriniz o kadar iyi olmaz. Yanınıza bir kaç tane market geldiğinde, kendinize güveniyorsanız işleriniz artar. Ben kendi işimi iyi yapmanın peşindeyim. Siyasete ya da diğer şeylere pek vaktim kalmıyor. Şu an sadece marketçilik işini yapıyorum” şeklinde konuştu.
Haber: ozgurbolu.com




YAZARLAR

Tamamı