18.04.2024 03:18:51
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanlılar Cezaevinde..!

DİVANKAV'ın bu yıl Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin himayelerinde 22.cisini düzenlediği İftar yemeğinde Dörtdivanlılar Cezaevinde bir araya geldi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Haziran  2016 Pazartesi - 00:34
DÖRTDİVANLILAR 22. İFTARDA BULUŞTU
İftar Yemeğine Divankav Başkanı Ethem Ertuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan Derneği Başkanı Ahmet Doğanay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dörtdivan Köroğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Yaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Federasyonu Başkanı Yakup Evirgen ile Ankara da ikamet eden Dörtdivanlılar katıldı.
Dörtdivan Köroğlu Kalkınma ve Dayanışma Vakfı organizasyonunda ve Altındağ Belediyesinin ev sahipliğinde geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinin 22.ncisi Ulucanlar Cezaevi Müzesi salonunda gerçekleştirildi.

Ramazan ayının birlik ve beraberliğe en güzel amaç olduğunu söyleyen Dörtdivan Köroğlu Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ethem Ertuğ, "Sayın Belediye Başkanımız Dr. Veysel Tiryaki beyin himayelerinde bu yıl 22.ncisini düzenlediğimiz iftar yemeğine katkılarından dolayı Başkanımıza ve katılımlarınızdan dolayı da sizlere teşekkür ederim. Hayırlı Ramazanlar. Vakfımızca Üniversitelerde okuyan gençlerimize burs desteğimiz devam etmektedir. Bu da sizlerin desteği ile devam etmektedir. Dergimizin 16.ncı sayısınıda çıkartdık. Çıkışta dergilerimizden alabilirsiniz. Burs konusunda sizlerin desteğine ihtiyacımız vardır. Zekatlarınızı burs olarak da verebilirsiniz" diyen Başkan Ertuğ, "İlçemiz için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmaya hazırız. Burs katkılarınızdan ve Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür eder, hayırlı akşamlar dilerim" dedi.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ile Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Dr. Veysel Tiryaki de yaptıkları selamlama konuşmasında kısaca belediye faaliyetlerinden söz ederek, birlik ve beraberlikten bahsedip, katılım sağlayan Dörtdivanlılara teşekkür ettiler. Çıkışta ise Dörtdivanlılara Divankav'ın her yıl bastırmayı sürdürdüğü Derginin bu yıl ki 16.ncı sayısı dağıtıldı.


İftar Fotoğrafları için Tıklayın




 

YAZARLAR

Tamamı