25.04.2024 22:55:33
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Dörtdivanspor'dan Tepki Mesajı

Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Biçer, Dörtdivan PTT Müdürlüğü'nün Yeniçağa'ya bağlı bir şubeye dönüştürülmesi hakkında bir basın açıklamasında bulundu. Başkan Biçer; "Mevcut siyasilerden ve sivil toplum kuruluşlarından ve bütün Dörtdivanlılardan bir olmalarını bekliyoruz. Bu birliktelik için çağrı yapıyoruz" dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN13 Şubat  2021 Cumartesi - 14:53
Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetimi,
PTT Müdürlüğü’nün Şubeye Dönüştürülmesine Tepki Gösterdi.
Dörtdivanspor Yönetimi olarak; "Son günlerde gündemde olan Dörtdivan PTT Müdürlüğünün alınıp Yeniçağa PTT Müdürlüğüne bağlanması ile oluşan haklı tepkilere ortak olmak adına Dörtdivanspor yönetimi olarak bir açıklama yapmayı uygun görüyoruz" ifadesine yer verildi.
“MAÇI KAYBEDİP 3 PUANDAN OLMAK
Bütün Dörtdivanlı hemşerilerimizin malumu olduğu üzere Dörtdivan da nüfusun azalması ve kısır çekişmelerden kaynaklanan ekonomik ve siyasi etkinliğin kaybedilmesi nedeniyle elimizdeki müdürlüklerin kaybedilmesi bundan sonra da kaybedeceğimiz şeylerin olduğu gerçeğini hepimize hatırlatmalıdır.
Geçmişte yaşanan hatalardan ders almalı, yaşanan güzellikler hatırlanıp birbirimize sevgi ve saygı ile sarılmalıyız. Bu bizim Öz Türklük geleneğimizin bir öğretisi ve yüce Allah Teâla’nın bizlere emridir.
Siyasi parti çatışmalarını, nefsani kırgınlık ve dargınlıklarımızı, bizi duygusuz duruma düşüren gururlarımızı, ben haklıyım ben iyiyim diye bizi kandıran egolarımızı bir kenara bırakıp mesele memleket meselesi, meselemiz Dörtdivan meselesi diye düşünüp elimizi vicdanımıza koyarak hareket etmeliyiz.
Bu bir vebaldir!!!!
30-40 yıl önceleri kış mevsiminde yerde yarım metre kar üzerinde futbol maçı yaptığımızda belki yener belki yenilirdik. Bazen kavga ettiğimiz de olurdu biri çelme taktığında, belki bağırır çağırırdık,
Ancak maç bittiğinde yensekte yenilsekte yine birbirimize sarılır beraberce kahvehaneye gidip çayımızı içer muhabbetimizi eder dağılırdık. Çünkü maçta kaybetmekte kazanmakta vardı.
Bizler yeni bir uyanış bekliyoruz Dörtdivan’dan yine hep beraber tek yumruk olmayı bekliyoruz. Üzerimize örtülen ölü toprağından kurtulmak istiyoruz.
Mevcut siyasilerden ve sivil toplum kuruluşlarından ve bütün Dörtdivanlılardan bir olmalarını bekliyoruz. Bu birliktelik için çağrı yapıyoruz.
Ortak basın açıklaması, geniş katılımlı toplantı gibi etkinliklerde imzamızı koymaya hazırız.
UYAN ARTIK DÖRTDİVAN !!!!!!“
DÖRTDİVANSPOR YÖNETİMİ ADINA – KADİR BİÇER



YAZARLAR

Tamamı