29.03.2024 17:23:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Efe, Bakanla Görüştü

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştü. Başkan Efe: “Köroğlu Evi Müzesi, Dörtdivan-Kartalkaya yolunun asfalt ve bakımlarının yapılması, Amanlar Mesire Alanının A tipi mesire alanı olması taleplerimizi yazılı ve sözlü olarak Sayın Bakanımıza arz ettik ve destek sözü aldık” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN04 Kasım  2020 Çarşamba - 02:28
Bolu Heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı ile Görüştü
Geçtiğimiz günlerde Bolu'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan alınan randevuya istinaden; AK Parti Bolu Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Arzu Aydın ile birlikte AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İlçe Başkanları, Belediye ve Belde Başkanları Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Bakanlık binasında bir araya gelerek, Bolu, İlçeleri ve Beldeleri ile ilgili konularda istişarelerde bulundular.

Başkan Efe, Dörtdivan Konularını Bakana İletti.
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ziyaretle ilgili sosyal paylaşım ağı facebook sayfasında yaptı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Başkan Efe: “Köroğlu Diyarı ilçemizin konularını Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un gündemine taşıdık. Bu kapsamda Köroğlu Evi Müzesi, Dörtdivan-Kartalkaya yolunun asfalt ve bakımlarının yapılması, Amanlar Mesire Alanının A tipi mesire alanı olması taleplerimizi yazılı ve sözlü olarak Sayın Bakanımıza arz ettik ve destek sözü aldık.
Diğer taraftan Sayın Bakanımız ilçemizdeki eski dönemlere ait tarihi zenginliklerin turizme kazandırılması için Kültür Varlıkları Genel Müdürlüğüne talimat vererek, Köroğlu Evi Müzesi projemiz ile zaten birlikte çalıştığımız bakanlığımızın bu kurumu ile yakın zamanda köylerimizdeki kültür miraslarımızı da incelemeye başlayacağız.
Memleketimizin her meselesini Bakanlıklarımız nezdinde takipçisi olmaya devam ediyoruz” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı