26.04.2024 05:18:17
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Efe'ye Ankara'dan Destek!

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe'nin Sayık Köyünde yapmak istediği Köroğlu Evi Müzesi Projesiyle ilgili yaptığı basın açıklamasından sonra Ankara'da ki Bolululardan Başkan Efe'ye destek geldi. Başkan Efe'nin her zaman yanında olduğumuzu ve her türlü desteği vermeye hazırız denildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR15 Ocak  2021 Cuma - 17:07
"KÖROĞLU EVİ MÜZESİ PROJESİ’Nİ YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ”
Ankara’dan yapılan destek açıklamasında; “Belediye Başkanımız Hamza Efe'nin her zaman yanında olduğumuzu ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, kamuoyunun ve değerli hemşehrilerimizin bilgilerine saygı ile sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.
Ankara'daki Bolulular adına Ankara Bolulular Platformu sosyal paylaşım ağı facebook sayfasında açıklama yapan Ankara Bolulular Derneği Başkanı İsa Gökmenoğlu, “Ankara Bolulular Derneği Yönetim Kurulu olarak ve Ankara da faaliyetlerini sürdüren Bolulu sivil toplum kuruluşlarından Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ve Bağlı Dernekler ile Bolu İli ve İlçeleri Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platformu ve Bağlı Derneklerin Yönetim Kurulu ve üyeleri olarak Ankara’daki Bolulular adına Bolu İli Dörtdivan İlçemiz Belediye Başkanı Hamza Efe'nin, Sayık Köyünde yapmak istediği "Köroğlu Evi Müzesi Projesi’ni yürekten destekliyoruz” dedi.
Dörtdivan'ın kaderini değiştirecek olan projenin hayata geçirilmesine büyük önem verdiklerini ifade eden Gökmenoğlu, “Belediye Başkanımız Efe'nin bu hususta desteklerini aldığı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Turizm Bakanımıza, Bakan Yardımcımıza ve Bakanlığımızın değerli bürokratlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu projenin gerçekleşmesi için sahibi oldukları mülkleri seve seve Belediyemize bağışlayan kıymetli hemşehrilerimizin davranışı her türlü takdirin üstündedir.
Dörtdivan'ımız için çok önemli olan ve bölgenin kaderini değiştirecek olan bu projenin hayata geçirilmesine engel olan bir kişinin varlığı ve yaptığı davranış, yöre halkı tarafından nefretle kınanmaktadır. Bizleri, Boluluları ve Dörtdivanlıları üzmüştür. İlçemiz için büyük önem arzeden bu projeyi tek başına engelleme gafletine düşen bu kişinin biran önce aklını başına alması en büyük dileğimizdir. Dernek, Federasyon ve Sürkap Yönetim Kurulu olarak, Belediye Başkanımız Hamza Efe'nin her zaman yanında olduğumuzu ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu, kamuoyunun ve değerli hemşehrilerimizin bilgilerine saygı ile sunuyoruz” dedi.



YAZARLAR

Tamamı