18.04.2024 04:19:29
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Eğitim Haftası Kutlandı

Dörtdivan da 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle Çavuşlar İlkokulu'nda ?İlköğretim Haftası? törenle kutlandı. Törene; Dörtdivan Protokolü, Öğretmen ve Öğrenciler ile Veliler katıldı. Birinci sınflara hediyeler verildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM01 Ekim  2015 Perşembe - 11:32
DÖRTDİVAN DA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI
Bolu Dörtdivan da, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle Çavuşlar İlkokulu’nda program düzenlendi.
Program, 09.45’de Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü adına çelenk sunuldu. Sınıf öğretmeni Mustafa Özdemir yönetiminde İstiklal Marşı okunarak Şanlı Bayrağımız Çavuşlar İlkokulu öğrencileri tarafından göndere çekildi ve ardından saat: 10.00’da Çavuşlar İlkokulu’na geçildi.
Çavuşlar İlkokulunda düzenlenen programa, hasta olan Dörtdivan İlçe Kaymakamı Akın Karagöz katılamazken, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, İlçe Emniyet Amiri Süleyman Cömert, İlçe Garnizon Komutanı Atilla Acarer, İlçe Milli eğitim Müdürü Erdal Bal, Daire Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.
İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, şiir ve öğrencilerden veciz ve özlü sözlerin okumasıyla program devam etti.
İlköğretim Haftası nedeniyle Çavuşlar İlkokulu sınıf öğretmeni Eda Karaoğlu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
/
4. Sınıf öğrencilerinin 1. Sınıf öğrencilerine hoş geldin sunumu yapıldı. 1, sınıfa başlayan öğrencilere ablaları ve ağabeyleri tarafından ‘’Okula hoş geldiniz’’ çiçeği ve küçük hediyeler verilerek, program sona erdi.

YAZARLAR

Tamamı