28.03.2024 16:52:16
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Emekli Eğitimciler Uğurlandı

Dörtdivan Öğretmen Evi Müdürü Mustafa Öztürk ile Dörtdivan Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Haşmettin Kibar emekli oldu. Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü veda programı düzenleyerek, eğitimcilerine veda etti. Eğitimcilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, programda duygusal anlar yaşandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM15 Ocak  2017 Pazar - 15:42
Emekli Eğitimcilere Veda Yemeği Düzenlendi
Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ve Eğitim Camiasının Eğitim emektarı, meslek duayeni, Dörtdivan Öğretmen Evi Mürürü Mustafa Öztürk ile Dörtdivan Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Haşmettin Kibar emekli oldu.
Meslek hayatına 1970 yılında Gerede’nin Salur köyünde başlayan Hacı Müdür Mustafa Öztürk, Türk Milli Eğitimine hizmet serüvenini 1980 yılından itibaren 37 yıl Dörtdivan İlçemizin ilköğretim kademesindeki her okulunda öğretmen ve idareci olarak görev yaparak tamamladı. Değerli Müdür, son dönemde Bolu Merkez İnkılap İlköğretim Okulunda 3 yıl Okul Müdürü olarak görev yaptı. 04.12.2014 tarihinde Dörtdivan Öğretmen Evi Müdürlüğüne atanan Öztürk, 10 Ocak 2017 tarihinde yaş haddinden emekli oldu.

03.Ocak.2017 tarihi itibariyle de emekli olan Dörtdivan Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Haşmettin Kibar ve namı diğer Koca Müdür Mustafa Öztürk için düzenlenen veda programında duygusal anlar yaşandı.
Programa; Bolu İl Milli Eğitim eski Müdür Yardımcısı Recep Nuri Kaçmaz, Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL, Garnizon Komutanı Atilla Acarer, Kaymakamlık personeli, eski ve yeni mesai arkadaşları katıldı. Emekli eğitimcilere çeşitli hediyeler takdim. edildi. Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Bayer Emekli eğitimcilere hitaben yazmış olduğu "Hacı Müdürüm" şiirini okudu. Gecede veda konuşmaları esnasında da duygusal anlar yaşandı.

Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL "Eğitim camiasında yıllarca hizmet verip emekli olan saygıdeğer meslektaşlarımız Dörtdivan Öğretmenevi Müdürü Mustafa Öztürk ile Dörtdivan Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Haşmettin Kibar abilerimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürler diler, hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Sivil hayatlarında da başarılar, mutlu günler dileriz" dedi.
Emekli olan Mustafa Öztürk ile Haşmettin Kibar da organizasyon için ve katılım sağlayanlara teşekkürlerini ileterek, eğitim camiasının neferlerine başarılar dilediler.
HACI MÜDÜRÜM Şiirini Okumak için Tıklayın




 

YAZARLAR

Tamamı