19.04.2024 04:30:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

En Anlamlı Bağış !

Dörtdivanlı İşadamları Hamza Başaran ve Abdullah Başaran kardeşler, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle, bütün Türk Halkı'nın sevgilisi Türk Silahlı Kuvvetleri için Mehmetçik Vakfı'na çok anlamlı bir bağışta bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN16 Şubat  2018 Cuma - 02:30
BAŞARAN KARDEŞLERDEN EN ANLAMLI BAĞIŞ
Dörtdivanlı İşadamları Hamza Başaran ve Abdullah Başaran kardeşler, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle, bütün Türk Halkı’nın sevgilisi Türk Silahlı Kuvvetleri için Mehmetçik Vakfı’na çok anlamlı bir bağışta bulundular.
Ülkemizin Zeytin Dalı Harekâtı ile teröristlere ve onlara yardım eden tarihi Türk Düşmanlarına karşı mücadele verdiği şu günlerde, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Dörtdivanlı İşadamları Hamza Başaran ve Abdullah Başaran kardeşlerden çok anlamlı birer bağış geldi. Başaran Kardeşler, en büyük sevgi, en sevgili, vatan sevgisi ve bu sevgilinin koruyucusu, İslamın son ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri diyerek Mehmetçik Vakfına Dörtdivan’ı gururlandıran birer bağışta bulundular.
Hamza Başaran 10 Bin TL, Abdullah Başaran ise 5 Bin TL bağışta bulunarak toplamda 15 Bin TL ile Mehmetçik Vakfı üzerinden Türk Silahlı Kuvvetleri’ne Sevgililer Günü’nde en anlamlı hediyeyi vermiş oldular.
Alıntı: dortdivandailynews.com





YAZARLAR

Tamamı