29.03.2024 08:24:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Ercoşkun, Üniversiteli Gençleri Ağırladı!

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, kendisini Başkent'te ziyaret eden AİBÜ öğrencilerini TBMM'de ağırladı. AİBÜ'nde eğitim gören 80 kişilik öğrenci grubu, 15 Temmuz'da FETÖ'nün cuntacı askerlerinin hain saldırılarının hedefi olan Gazi Meclisi'ni ziyaret etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET18 Kasım  2016 Cuma - 10:48
Milletvekili Ercoşkun, Üniversiteli Gençleri Gazi Meclisi'nde ağırladı
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun tarafından karşılanan ve Meclis'te ağırlanan üniversiteli öğrencilerin ziyareti renkli görüntülere sahne oldu.
Meclis’teki yasama faaliyetleri ve uluslararası siyasi çalışmaları hakkında üniversiteli gençleri bilgilendiren Ercoşkun, ayrıca, cuntacı FETÖ askerlerinin 15 Temmuz'da bombalı ve ağır silahlı saldırılarının hedefi olan Gazi Meclisi’nin tahribata uğramış alanlarını gezdirdiği öğrencilere o gece Meclis'te yaşananları anlattı.

Bazı üniversiteli gençlerin Meclis koridorlarını ve Meclis Genel Kurul Salonu’nu ilk kez görme fırsatı buldukları ziyarette, Meclis’in çalışma faaliyetleri hakkında Milletvekili Ercoşkun’a sorular yöneltti.
Ziyarette, 24, 25 ve 26’ncı dönemler olmak üzere, Bolu Milletvekili olarak TBMM’de 3’ncü dönem görev aldığını ifade eden Milletvekili Ercoşkun, Meclis’teki yasama faaliyetleri ve Komisyon Başkanlığı’nı yürüttüğü Akdeniz İçin Birlik ve Parlamenter Asamblesi (AİBPA)’ndeki uluslararası siyasi çalışmalarının ayrıntıları hakkında öğrencilere bilgiler verdi.
ÖĞRENCİLER, MECLİS'TEKİ YIKIMA TANIKLIK ETTİ
Ercoşkun, açıklamaları sonrası, ziyaretçi öğrencileri cuntacı FETÖ askerlerinin 15 Temmuz’da hava bombardımanına tuttuğu Meclis'in yıkıma uğrayan alanlarını gezdirdi. Ercoşkun, kanlı darbe girişiminin yaşandığı geceyi Gazi Meclisi’nde geçirdiğini ve sabaha dek milletvekili arkadaşları ile birlikte saldırılara rağmen Meclis'te milli irade nöbeti tuttuklarını belirtti.

“YÜCE MİLLETİMİZİ TEMSİL ETMEKTEN GURUR VE ONUR DUYUYORUM”
Ercoşkun, açıklamalarının devamında, darbe girişimi karşısında Türk milletinin meydanlara inerek gösterdiği tepki karşısında o gece duygulu anlar yaşadığını söyledi ve yüce Türk Milleti’ni milletvekili sıfatıyla temsil etmekten onur ve gurur duyduğunu sözlerine ekledi.
"GENÇLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM"
Ercoşkun, açıklamaları sonrası, Meclis ana giriş bölümündeki merdivenlerde öğrencilerle objektiflerin karşısına geçti. Ziyaretin ardından öğrencilerle birlikte olduğu anların fotoğraflarını sosyal medyada takipçileri ile paylaşan Ercoşkun, paylaşım mesajında ziyaret için, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizi Gazi Meclisi’mizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.



 

YAZARLAR

Tamamı