29.03.2024 14:49:50
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Esnafın Faiz Borcu Silinecek!

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun: “Esnafın faiz borcu silinecek, ana para yeniden yapılandırılacak” Milletvekili Ercoşkun, esnaf ve sanatkarları yakından ilgilendiren yeni düzenlemenin ayrıntılarını aktardığı açıklamasında bilgiler verdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET29 Haziran  2016 Çarşamba - 15:40
Esnafın faiz borcu silinecek, ana para yeniden yapılandırılacak‏
Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ramazan Bayramı öncesi esnaf ve sanatkarları sevindirecek önemli açıklamada bulunarak, “AK Parti Hükümeti’mizin yaptığı titiz çalışmalar sonucu, esnaf ve sanatkârlarımızın borçlarının gecikmiş faizleri tamamen silinecek, geri kalan borçları yeniden yapılandırılacak. Düzenleme ile 110 bin esnaf ve sanatkarımız büyük yükten kurtulacak” dedi.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Başbakan Binali Yıldırım’ın AK Parti Grup Toplantısı’nda ilk kez ayrıntılarını paylaştığı yeni düzenlemeler hakkında bilgiler verdi.
"110 Bin Esnaf ve Sanatkar Faiz Yükünden Kurtuluyor"
Milletvekili Ercoşkun, esnaf ve sanatkarları yakından ilgilendiren yeni düzenlemenin ayrıntılarını aktardığı açıklamasında, şu bilgileri verdi:
"Hükümetimizin Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız aracılığıyla yaptığı titiz çalışma sonucu esnaf ve sanatkarlarımızın borçlarının gecikmiş faizleri tamamen siliniyor. Geri kalan borçlarını da yeniden yapılandırıyoruz. Böylece 110 bin esnafımızın tamamının 400 milyonluk yükten kurtarmış olduk. Esnaflarımız borcun ana parasını ödeyecek, ayrıca bu ana para da yeniden taksitlendirilecek. Esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."



 

YAZARLAR

Tamamı