26.04.2024 14:32:46
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Federasyondan Eğitime Katkı!

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonunun Ankara'da yaşayan Bolulu hemşehrilerinin eğitim çağına gelmiş evlatlarına iyi bir gelecek sağlamak için özel okullarla görüşmeleri ve anlaşmaları devam ediyor. Geredeli Hüseyin Akyol'un kurucusu olduğu Ankara Özel Çankaya Koleji ve Ankara Batıkent Özel Fen Bilimleri Koleji ile indirim anlaşması yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR18 Ağustos  2019 Pazar - 13:33
ABDF, EĞİTİME KATKI ANTLAŞMALARI YAPIYOR
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu, Bolulular için Ankara Özel Çankaya Koleji ve Ankara Batıkent Özel Fen Bilimleri Koleji ile indirim anlaşması yaptı. Eğitim çağına gelmiş Ankara’da yaşayan Boluluların evlatlarına ve Boluluların akrabalarına fayda sağlamak için indirim anlaşmasını 16 Ağustos 2019’da yaparak, yürürlüğe koydu. Bolulular antlaşma yapılan okullarla irtibata geçebilir.
Bolu Geredeli Hüseyin Akyol’un kurucusu olduğu Batıkent Özel Fen Bilimleri Kollejinde16 Ağustos Cuma akşamı Ankara da bulunan 14 kişiden oluşan heyet tören için hazır bulundu.
Sıcak bir ortamda Boluluları karşılayan Geredeli Hüseyin Akyol okulun kuruluşu hakkında heyete bilgiler verdi.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu adına Mehmet Bilgin ve Federasyon Sekreteri Metin Alparslan imza törenine katıldı. İmzalar Federasyon adına Mehmet Bilgin ile Okulların kurucusu Hüseyin Akyol, Özel Batıkent Fen Bilimleri Koleji Müdiresi Mesude Ermihan, Özel Çankaya Koleji Müdiresi Dilek Yılmaz tarafından sözleşmeler imza altına alındı.
Törene ayrıca Ankara Bolulular Derneği, Ankara Bolu İli ve İlçeleri Derneği, Ankara Sürdürülebilir Kalkınma Derneği, Bolu Sürdürülebilir Kalkınma Derneği, Kıbrıscık Sürdürülebilir Kalkınma Derneği, Mudurnu Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Yöneticileri ile kuruluşu devam eden Nallıhan Sürdürülebilir Kalkınma Derneğinin kurucu üyeleri hazır bulundu.
Törenden sonra ikramlara geçildi. Burada katılanlar kendilerini takdim ettiler. Sıcak bir sohbetin ardından Batıkent Kolejinin Müdiresi Mesude Ermihan ve diğer yöneticilerle okul katılımcılara gezdirildi.
Yeni açılan, oldukça da büyük ve ferah olan okulun çağdaş eğitimin yapılabileceği şekilde oluşturulduğu gözlendi. Mesude Ermihan heyete derslikleri, laboratuarları, kütüphaneyi, yüzme havuzunu, konferans salonunu gezdirdi. Anasınıfının araç gereçlerinin çocuğunun gelişimine dönük bir şekilde oluşturulduğundan ifade edildi. Okulun 5 yıldızlı otellerin konforunda olduğu gözlerden kaçmadı.
600 kişilik konferans salonuna sıra geldiğinde hemşerimiz kurucu Hüseyin Akyol ve okul Müdiresi Mesude Ermihan, bu salonun hemşerilerimizin emrine amade olduğunu beyan ederek, toplantıların bu salonda gerçekleştirilebileceğini ifade ettiler.

Günün anısına; Okulların Kurucusu Bolulu Hüseyin Akyol'a, Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bilgin tarafından Köroğlu Heykeli takdim edildi.
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Okulların, tanıtımında bizleri bilgilendiren değerli okul yöneticilerine ve kurucusu Bolulu Hüseyin Akyol beyefendiye, Özel Batıkent Fen Bilimleri Koleji Müdiresi Mesude Ermihan’a, Özel Çankaya Koleji Müdiresi Dilek Yılmaz’a Okul Yöneticisi Öznur Gülcan hanıma biz kez daha teşekkür ederiz.
Yüzde 20 indirim alacak hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun diyoruz. Tüm gençlerimize yeni öğretim yılında başarılar dileriz.
Okullarımızla ilgili her türlü bilgiyi okul yöneticisi Öznur Gülcan hanımdan alabilirsiniz görüşmelerinizde lütfen Bolulu olduğunuzu veya Bolulu akrabanız olduğunu bildirmeniz yeterli olacaktır. Bilgi almak için Öznur Gülcan hanımefendiyi 0532 1376964 numaralı telefondan arayabilirsiniz”
Ziyaret, çekilen fotoğraf kareleriyle sonlandırıldı.


YAZARLAR

Tamamı