28.03.2024 22:48:25
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Fethi Yaşar'ı Ziyaret Ettiler

Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği yönetimi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Başkan Arabacıoğlu, Başkan Fethi Yaşar'a Ankara da yaşayan Boluluların faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR11 Aralık  2018 Salı - 22:23
Başkan Yaşar, Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Yönetimi ile bir araya geldi
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Dernek Başkanı Aynur Arabacıoğlu ve yönetimini kabul ederek Ankarada Yenimahallede yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Fethi Yaşar hemşeri derneklerinin önemine değinerek, “Göreve geldiğim günden beri gücüm yettiği kadar hemşeri derneklerini ziyaret ediyorum, onlarla bir araya geliyorum, ihtiyaçlarını soruyorum. Hemşeri derneklerini önemsiyorum. Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu kamplaşmaya karşı en büyük tutkal hemşeri dernekleridir. Sizler hem Bolu geleneğinizi yaşatacaksınız, hem doğduğunuz toprakların sorunlarıyla ilgileneceksiniz, hem de doyduğumuz toprak olan Gazi Mustafa Kemal’in bize emanet ettiği Cumhuriyetin başkenti Ankara’nın sorunlarına eğileceksiniz. Burada yaşayan sizlersiniz, siz yaşadığınız kentten mutlu olursanız biz de başarılı olmuşuz demektir. Kapım sizlere sonuna kadar açık” dedi.

Ankara Bolu Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Aynur Arabacıoglu, Başkan Fethi Yaşar’a Dernek üyelerini tanıtarak konuşmasına başlayıp, çalışma ve hizmetlerinde başarılar diledi. Boluluların Ankara daki faaliyetlerinden de bilgi veren Başkan Arabacıoğlu "Ankara da faaliyetlerimiz artarak devam ediyor. Ankara Bolu Dernekleri Federasyonumuz organizasyonunda bağlı derneklerimiz ile birlikte 862.nci etkinliğimizi geride bıraktık. Bolulular olarak Ankara da birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz" dedi. 

Yakında yapacakları "Sevgi Evleri" projelesi hakkında da bilgi verilerek, ziyaret hoş sohbet içinde geçen konuşmalardan sonra günün anısına Başkan Fethi Yaşar'a Türk Bayrağı hediye edildi. Üyeler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirilerek, ziyaret sonlandırıldı.
 

YAZARLAR

Tamamı