19.04.2024 08:00:43
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Futbol Turnuvası Başladı

Bolu ili Dörtdivan ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yılda yapılacak olan Dörtdivan 4. Geleneksel Futbol Turnuvası Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ve Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu ile birlikte başlama vuruşu yapmasıyla başladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN09 Haziran  2019 Pazar - 12:32
DÖRTDİVAN 4. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Dörtdivan da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yılda 07 Haziran – 13 Ağustos 2019 tarihleri arasında devam edecek olan Dörtdivan 4. Geleneksel Futbol Turnuvası Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ve Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu ile birlikte başlama vuruşu yapmasıyla başladı.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE, tribünleri dolduran seyircilerin ve sporcuların geçmiş bayramlarını tebrik ederek, bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği olan Dörtdivan Spor Kulübü yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Başkan Hamza Efe turnuvaya katılan takımlara da başarılar dileyerek, bu turnuvanın amacına uygun olarak dostluk, kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ikliminde geçmesi temennisinde bulundu.

Dörtdivan Köy ve Mahallelerinden oluşan 24 takımın katıldığı turnuva Dörtdivan’da Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi’nde oynanıyor. 



 

YAZARLAR

Tamamı