29.03.2024 03:28:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Futbol Turnuvasına Doğru..

Dörtdivan da her yıl geleneksel hale getirilen Futbol Turnuvasının bu yıl 4.ncüsü gerçekleştirilecek. Turnuva ile ilgili ilk toplantı bu gün saat: 17:00 de Dörtdivan Köroğlu İşhanı Dörtdivanspor Kulübü toplantı salonunda yapılacak.Toplantıya Turnuvaya katılacak Kurum, Sivil Toplum Kuruluşları, Köy ve Mahallelerden birer temsilci davet edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN04 Mayıs  2019 Cumartesi - 12:23
Dörtdivan 4. Geleneksel Futbol Turnuvası çalışmaları başlıyor..
Dörtdivan Belediyesi ve Dörtdivan Spor Kulübü tarafından ortaklaşa düzenlenecek “4. Geleneksel Dörtdivan Futbol Turnuvası 2019” statü, tertip komitesi ve turnuva ile ilgili diğer hususların belirlenmesi üzerine istişare toplantısı yapılacak ve turnuvanın genel kuralları ile ilgili görüşler alınacak. Turnuvaya katılacak Kurum, Sivil Toplum Kuruluşları, Köy ve Mahallelerden birer temsilcinin 04.05.2019 Cumartesi (bu gün) Saat:17:00 de Dörtdivan Köroğlu İşhanı Dörtdivanspor Kulübü toplantı salonunda hazır bulunmaları önemle rica olunur” diyerek Dörtdivanspor Yönetimi çağrıda bulunmuştu.

Bu çağrı üzerine Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE de bir açıklamada bulundu.
Seçim beyannamemizde Dörtdivanspor’un memleketimizin bir değeri olarak bu alanda bir markası olması sözünün verildiğini hatırlatan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE; “Seçim beyannamemizde Dörtdivanspor’un memleketimizin bir değeri olarak bu alanda bir markası olması sözünü vermiştik. Bu sözümüzün gereği olarak geleneksel hale gelen futbol turnuvamızı bu sefer Dörtdivanspor ile ortak bir çalışma ile icra edeceğiz. Kulübümüzün sportif başarısı için yetenekli oyuncuların keşfedilip takıma kazandırılması, memleketimizin ortak değeri olarak adını duyurması ve benzer organizasyonlarda kurumsal destek sağlanması bu çalışmadaki hedeflerimiz arasında yer alıyor. Diğer taraftan memleketimiz ile uzaktaki ve yakındaki gençlerimizin bağlarının güçlenmesi, takımlarımız etrafında kenetlenecek köylerimiz, mahallelerimiz, sivil toplum ve kurumlarımız ile birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olacağı önemli bir sosyal ve sportif projeyi hep birlikte gerçekleştirmiş olacağız. Katılımcı bir anlayışla herkesin söz sahibi olacağı ve hep birlikte yöneteceğimiz bu turnuva için 04.05.2019 Cumartesi saat 17:00 da yapılacak olan istişare toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı