18.04.2024 07:51:43
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gaziler Günü Kutlandı

Bolu Dörtdivan da 19 Eylül 2016 Pazartesi günü tüm kamu kurum ve kuruluşların öncülüğünde halkın ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla günün anlam ve önemine uygun olarak “19 Eylül Gaziler Günü” anma töreni yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Eylül  2016 Salı - 10:09
Dörtdivan da “19 Eylül Gaziler Günü” coşkuyla kutlandı.
Gaziler programına İlçe Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Garnizon Komutanı Atilla Acarer, Daire Amirleri ve Müdürleri, Okul Müdürleri, Gaziler ve Vatandaşlar katıldı.

Dörtdivan Kaymakamlık binası önünde Saat: 11.00 de başlayan program; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Büstü’ne çelenk koyma merasimi yapıldı.
Cumhuriyetimizin Kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin, ebediyete İntikal etmiş gazilerimizin manevi huzurunda Saygı duruşunda bulunuldu. Akabinde İstiklal Marşımız okunarak şanlı Bayrağımız Yunus Emre Ortaokulundan Görevlendiren öğrenci tarafından Göndere çekildi.

Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Varol tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapılarak, program tamamlandı.

Program sonrasında Kaymakamlık binasında Gazi ve Şehit Yakınları Odasına geçilerek Gazilerle ve Kurum Amirleriyle bir araya gelinip, ikramlar yapılarak, sohbetler yapıldı.




 

YAZARLAR

Tamamı