19.04.2024 08:36:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gençlerimiz 2. Oldu

Bolu İli Dörtdivan İlçesi Anadolu Lisesi öğrencileri Bolu İl çapında Gençler Kort Tenisi müsabakalarında hem kız hem erkek takımları final oynayıp İkinci oldular. Dörtdivan Anadolu Lisesi tek ilçe takımı olarak, büyük bir başarıya imza atmış oldular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Aralık  2018 Salı - 12:02
DÖRTDİVANLI GENÇLER, KORT TENİSİNDE 2. OLDU
Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlüğünün okul sporları musabakalari kapsamında duzenlemis oldugu gencler kort tenisi musabakalarinda Dortdivan Anadolu Lisesi hem genc erkekler hem de genc kızlar gruplarının ikisinde de Bolu il 2.ncisi oldu.
Dortdivan Anadolu Lisesi Beden Egitimi ogretmeni Kemal Acikgoz tarafindan okula yaptiklari kortla antrenman yapip hazirlanan ogrenciler Bolu Karacayır spor tesislerinde bir haftalik yogun maclar yaptilar. Okullarını ve ilçemizi en guzel sekilde temsil ederek, bu başarıya ulaştılar.

Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL "Gençlerimizin yetişmesinde büyük emeği olan Başta Okul Müdürümüz Kemal Karataş olmak üzere Gençlerimizi Kort tenisi müsabakalarına hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Kemal Açıkgöz'e, gençlerin yanında olan Fedekar, Cefakar Biyoloji Öğretmenimiz Aydoğan Yavaş'a, Gençlerimizin beslenmesini sağlayan Okulumuzun Aşçısı Çetin Ustaya, ulaşımımızı sağlayıp, öğrencilerle üzülüp, sevinen Belediyemizin usta şoförü Turan kaptanımıza teşekkür ederim. 8 gün boyunca turnuvada fırtınalar koparan canlarıyla ve başlarıyla mücadale eden kahraman Öğrencilerimizi kutlar, tebrik ederim. Bu mücadele boyunca maddi ve manevi destekleriyle her zaman yanımızda olan İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf Kaptanoğlu ve Belediye Başkanımız Hasan Uzunoğlu'na da ayrıca teşekkür ederim" dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı