26.04.2024 00:44:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gençlik Haftası Kutlandı

Dörtdivan Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce 15-19 Mayıs tarihleri arasında Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kaleli yakan top, masa tenisi, futbol ve tenis turnuvaları birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM19 Mayıs  2018 Cumartesi - 05:19
DÖRTDİVAN DA GENÇLİK HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
Dörtdivan Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Gençlik Haftası Etkinlikleri çeşitli faaliyetlerle kutlandı.
Lise öğrencileri arasında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası ile başlayan etkinlikler, Ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen Kaleli Yakan Top ve Futbol Turnuvaları ile devam etti. Kaymakamlık personeli ve Çavuşlar Gençlik Derneği üyeleri arasında gerçekleştirilen futbol gösteri maçına da sahne olan etkinlikler Lise öğrencileri arasında gerçekleştirilen Tenis Turnuvası'nın final müsabakaları ile son buldu. Anadolu Lisesi bahçesindeki kortta gerçekleştirilen final müsabakalarına Dörtdivan Kaymakamı Sayın Uğur Tutkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Tuncay Demirtaş, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Gençlik Haftası kapsamında ayrıca gösteri maçı da yapıldı. Kaymakam Tutkan’ın da katıldığı gösteri maçı, Çavuşlar Gençlik Derneği üyeleri ile kamu kurumlarında görevli memurlar arasında gerçekleşti.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda ise sene boyunca bağlama ve gitar eğitimi alan kursiyerlerimizin dinletisi ve etkinliği icra edildi. Programın ardından Kaymakam Uğur Tutkan Kaleli yakan top, masa tenisi, futbol ve tenis alanlarında birinci olan öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Günün sonunda Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal’ı ve beraberinde okul idareci ve öğretmenleri makamında kabul etti. Kaymakam Tutkan, eğitim ve öğretimde yıl boyunca gösterilen başarılı çalışmaları dolayısıyla milli eğitim camiasına teşekkür edip, öğretmenleri başarı belgesi ile taltif etti.



 

YAZARLAR

Tamamı