19.04.2024 09:37:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Genelkurmay Dörtdivan'a Göz Kırptı!

Bolu 2. Komando Tugayı'nın Dörtdivan'a taşınması için Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığına talepte bulunan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'na Genelkurmay Başkanlığı yeşil ışık yaktı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Ağustos  2016 Perşembe - 00:57
Başbakan Binali Yıldırım’ın askeri kışlaların şehir dışlarına çıkarılacağını söylemesinin ardından gözler Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı’na çevrilmişti. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın da tugayın bulunduğu arazi için planları olduğunu söylemesi üzerine Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, “Dörtdivan halkı olarak Tugayı bağrımıza basmak istiyoruz, ilçe olarak her şeyimizle hazırız” demişti. Bu açıklamaların ardından Dörtdivan Belediyesi Genelkurmay Başkanlığı ile Milli Savunma Bakanlığına yazı yazdı ve Eşref Bitlis Komando Tugayına talip olduklarını ifade etti.

“Tugayın Kaldırılması Düşünüldüğünde Dörtdivan Değerlendirilecek"
Dörtdivan Belediyesinin davet yazısına Genelkurmay Başkanlığından cevap geldi. Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu cevap yazısına ilişkin olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “Yazdığımız yazıya iki gün önce Genelkurmay Başkanlığından cevap geldi. Genelkurmay Başkanlığı cevap yazsısında böyle bir çalışmamızın olmasından dolayı bizlere teşekkür etti ve tugayın kaldırılması düşünüldüğünde mevcut belirttiğimiz yerin değerlendirileceğini ifade etti. Bu tarz güzel gelişmeler var” 
Özel Haber: Memleketim Bolu - Elif SARIHAN



 

YAZARLAR

Tamamı