27.04.2024 05:48:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gerede de 2. Kar Festivali

Bolu Gerede Belediyesi ev sahipliğinde MSR Fuarcılık işbirliğinde eğlenceli aktivitelere sahne olacak Kar Festivalinin 2.ncisi 27-30 Ocak 2022 tarihleri arasında Esentepe Mesireliğinde yapılacak. Başkan Allar “Tüm vatandaşlarımızı kar festivaline davet ediyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR22 Ocak  2022 Cumartesi - 13:34
GEREDE ESENTEPE’DE 2. KAR FESTİVALİ YAPILACAK
Bolu Gerede Belediyesi ev sahipliğinde MSR Fuarcılık işbirliğinde eğlenceli aktivitelere sahne olacak Kar Festivalinin 2.ncisi 27-30 Ocak 2022 tarihleri arasında Esentepe Mesireliğinde yapılacak.
Bolu Gerede’de ikincisi yapılacak olan ve 50 civarında standın açılacağı, kar oyunlarının yapılacağı ve sahne gösterilerinin düzenleneceği Kar Festivaline girişler ücretsiz olacak. Kar oyunları, çocuklara yönelik oyunlar, aktiviteler ve çeşitli yarışmaların düzenleneceği festival bölgede yine bir ilk olacak.
Kar oyunlarının  ve sahne gösterilerinin düzenleneceği Kar Festival alanına girişler ücretsiz olacak.
Geredeli Sanatçı Ramazan Çelik Konseri olacak
29 Ocak 2022 Cumartesi akşamı saat 17.30’da Ramazan Çelik konser vereceği festivalde; Maskot, Mini Disco, Aşuk ile Maşuk, Jönglör, Ateşbaz, Mini İllüzyon, Yüz boyama etkinlikleri ve Bidonla Kayma, Halat Çekme, İp Atlama ve Kardan Kaz yapma gibi çeşitli yarışmalar düzenlenecek. Kar Festivaline gitmek isteyenler için Gerede Belediyesi tarafından ücretsiz araçlar kaldırılacak.
Başkan Allar "Tüm vatandaşlarımızı kar festivaline davet ediyorum"
Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Gerede’nin tanıtımına katkı sunmak için girişimlerimiz, çalışmalarımız devam ediyor. Geredemiz doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle, Türkiye’de örnek gösterilecek ilçelerden biri. Biz bu tür faaliyetlerle Gerede’nin tanıtımına katkı sunacak organizasyonlar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Gerede’yi turizm alanında harekete geçiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı kar festivaline davet ediyorum” dedi. Haber: Mehmet Çığrılı /geredemedyatakip.com.tr

YAZARLAR

Tamamı