19.04.2024 11:36:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gerede de Sağlık Panayırı

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilki Bolu Merkez de düzenlenen Sağlık Panayırı'nın ikincisi Gerede ilçesinde 5 Kasım Pazartesi günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bolu İl Sağlık Müdürü Demirkol, Bolu ve Gerede halkını panayıra davet etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK04 Kasım  2018 Pazar - 02:02
İKİNCİ SAĞLIK PANAYIRI GEREDE DE..
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü'nün İkinci Sağlık Panayırı'nın 5 Kasım Pazartesi günü Gerede'de olacağını belirten Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Bolu ve Gerede halkını panayıra davet etti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, “Birkaç ay önce Bolu Merkez’de düzenlediğimiz ve Türkiye’de bir ilk olan ‘Sağlık Panayırı’ etkinliğimiz yoğun katılımlı ve faydalı bir etkinlik oldu. Panayırda sağlıkla ilgili pek çok etkinliğin yanı sıra sağlık taramaları, koruyucu hekimliğe dair uygulamalar ve sağlık bilincinin artmasına yönelik faaliyetler ile hekim standları, Kızılay Kan Bağışı aracı, hastalarımızın sanat sergileri ve çocuklar için eğlenceli programlar vardı. Aynı etkinliği şimdi de Gerede ilçemizde planladık. Yine pek çok standımızla halkımıza faydalı olmaya çalışacağız” dedi.
5 Kasım Pazartesi günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Gerede Cumhuriyet Meydanında düzenleyeceğimiz ikinci Sağlık Panayırında pek çok kurumun kendilerine gönüllü olarak destek verdiğini dile getiren Demirkol, “Başta Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka olmak üzere, Kızılay'a, Gençlik Merkezi'ne ve panayır süresince özveri ile çalışan tüm personelimize teşekkür ederim” diyerek sağlık alanındaki bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirtti.


YAZARLAR

Tamamı