25.04.2024 18:06:32
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Girişimcilik Kursuna Ziyaret!

Başkan Hasan Uzunoğlu Belediye Hizmet binasının üst katında eğitim gören KOSKEP kursiyerlerini ziyaret etti. Girişimcilik kursuna hanımların yoğun bir katılım sağladığı görüldü. Kredi desteğine de başvurabilecekler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT11 Aralık  2014 Perşembe - 23:20
KOSGEP GİRİŞİMCİLİK KURSUNA ZİYARET!
Başkan Uzunoğlu Dörtdivan da düzenlenen KOSGEP Girişimcilik Kursunu ziyaret etti.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Belediye Hizmet binasının üst katında eğitim gören KOSKEP Girişimcilik kursiyerlerini ziyaret etti. Girişimcilik kursuna hanımların yoğun bir katılım sağladığı görüldü. Kursiyerler, 30.000 TL'lik hibe ve 70.000 TL'lik geri ödemeli yeni girişimci kredi desteğine başvurabilecekler.
/
Hanımların yoğun ilgi gösterdiği Girişimcilik kursunda kursiyerlere konuşan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, KOSGEP Yeni Grişimci desteği programı kapsamında, kendi işini kurmak isteyen girişimcimlerin sertifika almaları sayesinde KOSGEP desteklerinden istifade edeceğini ve bu sertifikaya sahip olan girişimcilerin maksimum 30.000 TL'lik hibe ve 70.000 TL'lik geri ödemeli yeni girişimci kredi destediğine başvurabileceklerini söyledi.
Başkan Uzunoğlu, ayrıca Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki bey'inde Altındağ'da kurduğu Altınköy'de bulunan yöresel ürünler pazarı dükkanlarında Dörtdivan'lı hemşehrilerininde ilçede ürettiği Köy ekmeği, Keş, Tarhana, Makarna, Marmelat, Tere yağıdan oluşan çeşitli organik ürünlerin satışında destek olacağının bilgiler verdi.
/


 

YAZARLAR

Tamamı