25.04.2024 15:23:27
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

GÖREVLERİ BELLİ OLDU

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü'nün yeni görevleri belli oldu. Fehmi Küpçü'nün TBMM Katip Üyeliği görevi devam ederken, Ali Ercoşkun'un da eski görevi devam edecek. Grup Yönetim Kurulu üyeleri de seçildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET11 Temmuz  2015 Cumartesi - 02:55
KÜPÇÜ VE ERCOŞKUN'UN GÖREVLERİ BELLİ OLDU
AK Parti Başkanlık Divanı seçimi yapıldı
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleşen grup toplantısının basına kapalı bölümünde, AK Parti'ye Başkanlık Divanında düşen üyelikler ile grup başkanvekilleri ve grup yönetimi kurulu üyeleri için seçim yapıldı.
AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpcü AKP divan üyeliğinin seçimi ve tespiti çalışmalarında neredeyse partisinin tam destegi ile katip üyeliğe şeçildi. Küpcü 258 milletvekilinin 246 sının oyunu alarak katip üye oldu.
Amasya Milletvekili Naci Bostancı Meclis Başkanvekili, Çorum Milletvekili Salim Uslu ile Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu Meclis İdare Amiri, Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu katip üye olarak seçildi.
AK Parti'de geçen dönem 5 olan grup başkanvekili sayısı 25. Dönem'de 4'e indi. Grup Başkanvekilliğinde Ahmet Aydın ve Mahir Ünal yerlerini korurken, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile İstanbul Milletvekili Doğan Kubat yeni grup başkanvekilleri oldu.
/
AKP Grup toplantısının basına kapalı bölümünde Grup Yönetim Kurulu üyeleri için seçim yapıldı.
Buna göre, Grup Yönetim Kurulu; Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Isparta Milletvekili Recep Özel, İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırklareli Milletvekili Hamdi Irmak, Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ve Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'tan oluştu.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 23. ve 24. dönemlerde de görev yaptığı 15 kişiden oluşan TBMM Grup Yönetim Kurulu üyeliğine tekrar seçildi.

YAZARLAR

Tamamı