26.04.2024 09:43:41
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Gün Dayanışma Günü

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut “Hiçbir çocuğun akşam yatağa aç girmemesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” açıklamasında bulunarak, “Şimdi gün dayanışma günüdür” sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR14 Nisan  2020 Salı - 20:04
MENGEN BELEDİYE BAŞKANI TURHAN BULUT
“ŞİMDİ GÜN DAYANIŞMA GÜNÜDÜR” DİYEREK YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, “Hiçbir çocuğun akşam yatağa aç girmemesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” açıklamasında bulunarak, başlattıkları yardım kampanyasına başta hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm yardım severleri “Gün Dayanışma Günüdür” sloganıyla yardıma davet etti.
Başkan Bulut yaptığı açıklamada; “Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsüne karşı çalışmalarımız özverili bir şekilde devam etmektedir. İlk etapta halkımızın genel temizlik ve sağlığı ile ilgili alınması gereken tedbirleri ön planda tutarak maske, ev dezenfektanı, kişisel temizlik ürünleri ücretsiz olarak halkımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte gıda ve temel ihtiyaç yardımlarımız gündeme gelecektir.
Yaşanan bu zorlu süreçte ilçemizde birçok esnafımızın işyeri kapandı. Birçok vatandaşımız işsiz kaldı. Bu vatandaşlarımızın aileleri ve çocuklarına karşı sorumluluk duygusu içerisindeyiz. Bu salgına karşı bir taraftan mücadelemiz sürerken, bir taraftan da zorlaşan yaşamı hep birlikte paylaşarak hafifletmeye çalışacağız” diyerek, kampanyaya destek olmaya davet etti.


 

YAZARLAR

Tamamı