18.04.2024 09:16:07
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Hafızlık İcazet Merasimi

Bolu Dörtdivan Merkez Erkek Kur'an Kursunda Hafızlık Eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin hafızlık merasimi, 16 Ekim Pazar günü Dörtdivan Merkez Camisinde gerçekleştirilecek. Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Vaaz, İlahi ve Duaların yanı sıra öğle namazı sonrası ikram da olacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN05 Ekim  2016 Çarşamba - 12:27
Dörtdivan da 22 Hafısızın İcazet Merasimi Yapılacak.
Bolu Dörtdivan İlçe Müftülüğü Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursunda Hafızlık Eğitimlerini tamamlayan öğrencilerin "Hafızlık Merasimi" 16 Ekim 2016 Pazar günü Saat: 10.00 da Dörtdivan Merkez Camisinde yapılacak. Tüm Halkımız Davetlidir.
Türkiye’nin seçkin ve değerli hatip ve karilerin katılımıyla gerçekleştirilecek 22 Hafızın İcazet Merasiminde; Açılış Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayacak. Dörtdivan İlçe Müftüsü Mustafa Topsakal’ın yapacağı açılış konuşmasından sonra Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile kulakların pası silinecek. Vaaz ve İlahilerden sonra Hafızların Kısa süre okumaları yer alacak. Dua ise Değerli Hafız Mustafa Akmanşen tarafından yapılacak.

Programın sonlarına doğru ise Hafızlara Hediye ve Belgelerin takdiminden sonra öğle namazı kılınacak ve akabinde katılımcılara ikram olacak.
Dörtdivan da düzenlenecek Hafızlık İcazet Merasimine tüm Dörtdivanlılar ve Kur’an Severler davetlidir.




 

YAZARLAR

Tamamı