26.04.2024 02:08:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Hasta Ziyaretlerine Devam!

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, hasta ziyaretlerine devam ediyor. Uzunoğlu, Kargı Bayramlar Mahallesi'ndeki Kırıkoğlu, Keskin, Doğangün ve Kadılar Mahallesindeki Anaç ailelerini ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. 

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK30 Ekim  2015 Cuma - 11:00
Başkan Uzunoğlu’nun Hasta Ziyaretleri Devam Ediyor
Belediyenin rutin işlerinin yanı sıra sosyal dayanışmaya binaen Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Uzunoğlu, Kargı Bayramlar Mahallesi’nde dizinden operasyon geçiren Halit Kırıoğlu, yüksek tansiyona bağlı 3 senedir gözleri görmeyen İbrahim Keskin, doğuştan kemik erimesi hastası Hüsniye Doğangün ve Kadılar Mahallesinde yalnız yaşayan Fatma Anaç’ı evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 
Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına hasta ziyaretlerini de gerçekleştiren Başkan Uzunoğlu, Kargı Bayramlar Mahalle Muhtarı Adem Erdoğan ile birlikte hastaları evlerinde ziyaret etti. 
/
Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, günlük çalışma temposu içinde ilçe halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına ziyaretler yaptığını söyledi.
Başkan Uzunoğlu, sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğunu belirterek, "Bazen beklenmedik kazalar insan hayatını önemli ölçüde etkiliyor. Ama hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile hep yapılabilecek, güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir" dedi.
Evlerine gelerek kendisini ziyaret eden Başkan Uzunoğlu’na nazik davranışı için memnuniyetini dile getiren hasta ve hasta yakınları Başkanımıza ‘Allah razı olsun’ diyerek çalışmalarında başarılar dilediler.
/

YAZARLAR

Tamamı