25.04.2024 15:24:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Hayaldi Gerçek Oldu!

Bolu Dörtdivan Belediyesi ve AKSA Doğalgaz Şirketi tarafından Dörtdivan'da yürütülecek doğalgaz çalışmalarının ilk adımı olan, doğalgaz hattı için ilk kazma Kadılar Mahallesinde vuruldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN03 Mayıs  2018 Perşembe - 22:43
DÖRTDİVAN DA DOĞALGAZ ÇALIŞMASI BAŞLADI
Dörtdivan halkının yaşam konforunu artıracak, doğalgaz çalışmaları için ilk kazma vuruldu.
Dörtdivan'ın doğalgaza kavuşması için çaba gösteren Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan ve Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Bayramoğlu ile birlikte boruların döşeneceği hatların kazı çalışmalarını inceleyerek, yüklenici firmaya yetkililerine ve işçilerine başarı diledi.

Dörtdivan’ın doğal gazla kavuşması için uzun bir süredir uğraştıklarına belirten Başkan Uzunoğlu, "Halkımıza bu konuda verdiğimiz bir söz vardı. Bugün 'Bismillah' denilerek, doğal gaz için ilk kazma vuruldu. Bir vaadimizi daha gerçekleştirmiş olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Dörtdivan halkına verdiğimiz hiçbir söz havada kalmıyor. Projelerimizi hayata geçirene kadar takipçisi oluyoruz. Yüklenici firmanın bizlere verdiği bilgilere göre bu yılın 11. ayında Dörtdivan doğal gazla buluşmuş olacaktır" dedi.

Yapılan kazı çalışmaları sırasında ilçe sakinlerinin karşılaşabileceği geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileyen Uzunoğlu, "İnşallah güzel bir ekip çalışmasıyla bu işi kısa sürede tamamlayıp, doğal gazı Dörtdivan’a getireceğiz. İnsanlarımız daha uygun fiyatta kaliteli bir enerjiyi kullanmış olacaklar. İlçemize, milletimize ve memleketimize şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Doğalgaz firması yetkilisi ise Başkan Uzunoğlu’na söz verdikleri gibi ilçeye doğal gazı 11. ayda bırakacaklarını belirterek, "Bizlere her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisini mahcup etmeyeceğiz. İnşallah en kısa sürede Dörtdivan’a doğal gaza kavuşturacağız" diye konuştu.





YAZARLAR

Tamamı