29.03.2024 02:58:44
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Haydi Gençler! Yaz Okuluna!

Altındağ Belediyesi'ne bağlı 16 gençlik merkezinde yaz okulları açılıyor. Ağustos ayı boyunca devam edecek olan yaz okullarına, şu ana kadar yaklaşık 1.200 öğrenci kayıt yaptırdı. 1 Ağustos'ta başlayacak yaz okullarından 10-18 yaş aralığında tüm Altındağlı gençler faydalanabilir.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM29 Temmuz  2015 Çarşamba - 02:10
Haydi Gençler! Yaz Okulu Sizleri Bekliyor.
Sürekli öğrenmeyi amaçlayan, bilgi sahibi ve özgüven dolu bir gençlik için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Altındağ Belediyesi, çocuklara verdiği önemi yine gözler önüne serdi. Altındağ Belediyesi’ne bağlı 16 gençlik merkezinde yaz okulları açılıyor. Ağustos ayı boyunca devam edecek olan yaz okullarına, şu ana kadar yaklaşık bin 200 öğrenci kayıt yaptırdı.
Yaz okullarında hangi kurslar var?

Gençlik Merkezlerindeki yaz okullarında kişisel gelişime katkı sağlayacak birbirinden değerli branşlar dikkati çekiyor. Öğrencilerin yeteneklerinin ortaya çıkmasında önemli bir yer tutan enstrüman ve spor kursları daha şimdiden büyük ilgi görüyor. Yüzme, okçuluk, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, fıtness, masa tenisi, bağlama ve gitar, Altındağlı çocukların büyük ilgi gösterdiği branşlar arasında yer alıyor. Altındağlı çocuklar ayrıca, tiyatro, fotoğrafçılık, kısa film ve kurgu kurslarıyla da sosyalleşme yolunda emin adımlar atıyor.
Kurslar 1 Ağustos’ta başlıyor
Altındağ Belediyesi’nin ücretsiz yaz okullarından faydalanabilmek için Gençlik Merkezleri’ne müracaat edilmesi yeterli… 1 Ağustos’ta başlayacak yaz okullarından 10-18 yaş aralığında tüm Altındağlı gençler faydalanabilir.  
“Tüm anne babalardan çocuklarını yaz okullarına yönlendirmelerini rica ediyorum.”
Yaz okullarında her yıl binlerce Altındağlı çocuğun ilgi duydukları branşlarda uzman eğitmenler tarafından eğitildiklerini kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Spora ve sanata yönelen çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durduğu, kendilerini disipline ettikleri ve dolayısıyla çok daha başarılı oldukları artık bilimsel bir gerçek. Bu anlamda spor ve sanat tüm dünyada eğitim alanında, hem rehabilitasyon hem de motivasyon için yaygın olarak kullanılıyor. Sağlıklı, dinç bir nesil yetiştirmenin bizim elimizde olduğunu ve Altındağlı çocukların fırsat verildiğinde çok önemli başarılara imza attıklarını biliyoruz. Tüm çabamız çocuklarımızı daha iyi bir geleceğe daha iyi imkanlarla hazırlamak... Bu nedenle anne babalardan çocuklarını bu tür sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere yönlendirmelerini rica ediyorum.” dedi.

YAZARLAR

Tamamı