29.03.2024 01:11:50
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Haydi ! Gençleri Destekleyelim..

Bolu İli Dörtdivan İlçesi Yunus Emre İHO 7. sınıf öğrencileri S.O.S. Save Our Species (Türlerimizi Koruyalım) projesi kapsamında 36 Ülkeden Binlerce Okul arasında finale kalarak, 104 Okul arasına girmeyi başardı. Projenin ilk üçe girebilmesi için Haydi.! beğenerek gençlerimize destek verelim..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM13 Mart  2018 Salı - 13:16
DÖRTDİVANLI GENÇLER DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR
Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, S.O.S. Save Our Species (Türlerimizi Koruyalım) projesi kapsamında Finlandiya Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Uluslararası LUMA StarT yarışması için hazırladığı NATURE & ENVIRONMENT (Doğa ve Çevre) Proje Kategorisinde "SOS PROJESİ -Yunus Emre İHO- BOLU" adlı proje ile 36 Ülkede yapılan binlerce başvuru arasında finale kalmış ve halk oylamasına açılmıştır. Halk oylaması sonucu ilk üçe giren projeler belirlenecek. Dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek..

Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal yaptığı açıklamada; "Ülkemizi uluslararası düzeyde temsil etmekte bizim de katkımız olduğu için mutluluk duyuyor ve desteklerinizi bekliyoruz. Videoyu Youtube'dan beğenmeniz için, "SOS PROJESİ -Yunus Emre İHO- BOLU" başlığına tıklayıp çıkan videoda like tıklayıp, beğenmeniz gerekiyor. Gençlerimize destek vermek için Eş, dost, akraba ve hemşehrilerimize haber vermeyi unutmayın" dedi.
Videoyu İzleyip, Beğenmek ve En Önemlisi Desteklemek için Tıklayın..



 

YAZARLAR

Tamamı