19.04.2024 15:32:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Haydi! İkametgâhlar Dörtdivan'a..

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Köy ve Mahalle Muhtarları ile Dörtdivan Belediyesi toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantı da Dörtdivanlıların ikametgahlarını Dörtdivan'a aldırmaları için yapılması gerekenler konuşuldu. İşte doldurulacak Adres Beyan Formu..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN21 Aralık  2016 Çarşamba - 16:46
Başkan Uzunoğlu; Büyükşehir için Muhtarlarla bir araya Geldi
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Köy ve Mahalle Muhtarları ile Dörtdivan Belediyesi toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda Bolu'nun büyükşehir olabilmesi için gereken nüfusa ulaşılabilmesi konusunda dışarıdaki Dörtdivanlıların ikametgâhlarını Dörtdivan'a aldırmaları için yapılması gerekenler konuşuldu. Toplantıya İlçe Nüfus Müdür Vekili Ali Ergişi de katıldı.
Toplantıya katılan İlçe Nüfus Müdür Vekili Ali Ergişi tarafından ikametgâhların alınması yöntemleri anlatıldı ve ay sonuna kadar Dörtdivan İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün hafta sonları da açık olacağı belirtildi. Ayrıca iadeli taahhütlü posta ile de ikametgâh taşınabileceği söylendi.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ise “Dörtdivan dışında otuz bin hemşerimizin olduğunu en azından üç ya da dört bini ikametgâhını Dörtdivan'a aldırırsa Belediyemiz İller Bankasından daha fazla pay alır hem de Büyükşehir olmamıza katkıda bulunulur. Büyükşehir olarak yasal ve bütçesel iyileştirmelerin halka daha fazla hizmet verilmesi açısından büyük imkânlar kazanacaktır. İkamet taşımanın çok kolay olduğu sosyal medyada paylaşılan (haberin altında mevcut) formların doldurularak iadeli taahhütlü ilçe nüfus müdürlüklerine gönderilmesi yeterli olacaktır. Zamanın kısalığı nedeni ile 31 Aralık tarihine kadar hemşerilerimizin hızlıca ikametlerini aldırmaları gerekiyor”
Başkan Uzunoğlu ayrıca hemşerilerimizi ikametgâhlarını taşımak için gelmek isterlerse Belediye'nin minibüsü ile alıp tekrar bırakabileceklerini de söyledi.


İşte sizler için "Adres Beyan Formu" tıklayıp, indirerek doldurup, İadeli Taahhütlü veya APS ile Nüfus Cüzndanlarınında Fotokopilerini ekleyerek İl veya İlçe Nüfus Müdürlüklerine gönderebilirsiniz.
Adres Beyan Form Ön yüz
Adres Beyan Form Açıklaması
Formu doldurmadan açıklama kısmını mutlaka okunuz



 

YAZARLAR

Tamamı