29.03.2024 11:53:29
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Hırsızlık Zanlıları Suçüstü Yakalandı

Bolu ili Dörtdivan İlçesi Orman İşletme Şefliğine bağlı Karabey Orman İşletme binalarına hırsızlık amaçlı giren zanlılar binalardaki kapı, pencere ve bazı metal eşyaları söktükten sonra kamyonete yüklerken suçüstü yakalandılar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN10 Mayıs  2021 Pazartesi - 06:21
Dörtdivan da, Orman İşletme Binasını Soymaya Kalktılar
Bolu Dörtdivan Orman İşletme Şefliğine bağlı Karabey Orman İşletme binalarına hırsızlık amaçlı giren zanlılar suçüstü yakalandılar.
Edinilen bilgiye göre Dörtdivan - Kartalkaya istikametinde bulunan Karabey mevkiinde Dörtdivan Orman İşletme Şefliğine ait binalara hırsızlık amacıyla giren zanlılar, binalardaki kapı, pencere ve bazı metal eşyaları söktükten sonra kamyonete yüklerken suçüstü yakalandılar.
Bölgeye tesadüf giden vatandaşlar, hırsızlık yapıldığını görünce durumu Orman İşletme Şefliğine bildirdiler ve zanlılardan birini yakaladılar. Diğer iki zanlı çaldıkları eşyaları ve kamyoneti bırakarak kaçtılar. Orman İşletme Şefliğinin yaptığı ihbar üzerine bölgeye giden Jandarma ekibi yakalanan zanlıyı gözaltına alırken kaçan iki zanlının yakalanması için çalışma başlattı. (bolubilgehaber.com)

 

YAZARLAR

Tamamı