26.04.2024 10:28:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İçimizden Biri 'Dt. Nilüfer Yeler'

Dörtdivanlı Diş Doktoru Nilüfer Yeler, uzun yıllar Kamu hastanelerinde Diş Hekimliği yaptıktan sonra Yenimahalle Şentepe de Ortağı ve Mesul Müdürü olduğu Özel bir Diş Kliniğinde hekimliğe devam ediyor. Yıllardır Ankara Barosu başarılı Avukatlarından Dörtdivanlı Avukat Kemal Yeler'in kızı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK13 Kasım  2016 Pazar - 21:35
Dortdivanlı Diş Doktoru Hemşehrilerinin hizmetinde..
İçimizden biri olan Dörtdivanlı Diş Doktoru Nilüfer Yeler, 1990 yılından 2010 yılına kadar, çeşitli Devlet Hastanelerinde Diş Hekimliği ve Klinik Şefliği yaptı. 2010 yılında emekli olan Dörtdivanlı hemşehrimiz Diş Doktoru Nilüfer Yeler Yenimahalle Şentepe de bulunan Özel Tepedent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğinde Mesul Müdür olarak, Diş Hekimi görevini de yürütmektedir.

Kendisi ile görüştüğümüzde uzun yıllar Kamu da Diş Doktorluğu yaptığını ifade ederek; "Şimdi Yenimahalle Şentepe Son Durakta Özel Tepedent Ağız ve Diş Sağlığı Kliğinde Mesul Mürüm hem de Diş hekimi olarak görev yapmaktayım. Yenimahalle Şentepe bölgesi hemşehrilerimizin yoğun olduğu bir bölge. Hemşehrilerimiz Polikinliğimize gelerek diş muayenelerini yaptırmaktadırlar" diyen Dt. Nilüfer Yeler şunları söyledi;

"Polikinliğimizde; Diş Çekimleri, Dolguları, Doğal Diş yerine İmplant, Çapraşık diş tedavisinde Diş Telleri, Güzel gülüşler için Protez ve Daha iyi bir görünüm içinse Diş Beyazlatma tedavileri yapılmaktadır. Hemşehrilerime sağlıklı dişler, sıhhatli günler diliyorum. Sıkıntılarında da bir hemşehrilerinin olduğunu unutmasınlar. Haftanın 7 günü Saat: 23.00'e kadar Kliniğimiz açıktır. Hemşehrilerimiz 0312 331 20 21 nolu telefondan da randevu alabilirler" dedi.
Diş Doktoru Nilüfer YELER Kimdir?
1964 Ankara Doğumlu olup, Bolu İli Dörtdivan İlçesi Seyit Aliler Köyü Nüfusuna kayıtlı. İlkokulu, Ortaokulu ve Liseyi Ankara da okudu. Üniversiteyi de Ankara da okuyarak;
1987 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliğinden mezun oldu.
1987'de Çankaya'da özel muayenehane açtı.
1990 yılında Sungurlu Devlet Hastanesinde ilk memuriyete başladı.
1991 yılında Ankara Eğitim Araştırma Hastanesinde diş hekimi olarak çalışmaya başladı. Ve Osmanlı Devlet Hastanesi ile pursaklar ve köstence'de diş klıniklerin kurulumunda bulundu.
Ankara Eğitim Araştırma Hastanesinde klinik şefi iken 2010 yılında emekli oldu.
İki çocuk Annesi olup, halen Ankara Yenimahalle Şentepede Özel Tepedent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğinde Mesul Müdür Diş Hekimi olarak çalışmaktadır.


NOT: Değerli hemşehrilerimiz bundan böyle Ayda bir "İçimizden Biri" olan Avukat, Hakim, Savcı, Doktor, Bürokratlar, İş Adamı, Esnaf, Sanaatkar v.s hemşehrilerimizi sizlere tanıtmak için elimizden geleni yapmaya özen göstereceğiz.




 

YAZARLAR

Tamamı