29.03.2024 02:18:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İdlip Yardım Bekliyor

Bolu İlimizde, 400 binden fazla insanın iç savaş nedeniyle açlık ve susuzluk yaşadığı İdlib için giyim ve gıda yardımları tüm hızıyla sürüyor. İşlek noktalarda kurulan çadırlarda toplanan yardımların önümüzdeki hafta tırlarla İdlib'e gönderilmesi planlanıyor. Sizde yardımlarınızı çadırlara teslim edebilirsiniz.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR17 Ocak  2020 Cuma - 16:21
Bolu da İdlib İçin Yardımlar Toplanıyor
Bolu Valiliği koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) destekleriyle yürütülen kampanya kapsamında il genelindeki okullarda ve şehrin işlek caddelerinde kurulan çadırlarda İdlib için yardımlar toplanıyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kampanyada çocuk ve yetişkin elbiseleri, gıda malzemeleri, battaniye, kilim, halı gibi birçok ürün, yardım çadırlarındaki görevlilere teslim ediliyor. Ürün yardımında bulunamayan bazı vatandaşlar ve hayırsever işadamları nakit para yardımında bulunarak kampanyaya destek veriyor. İldeki 30 STK’nın doğrudan desteklediği kampanya kapsamında toplanan yardımların önümüzdeki hafta içerisinde tırlarla İdlib’e gönderilmesi planlanıyor. Herşey İdlip için. Sizde yardımlarınızı çadırlara teslim edebilirsiniz.
BELEDİYE KAMPANYAYI HOPARLÖRLE DUYURUYOR
Başlatılan yardım kampanyası kapsamında Bolu Belediyesi hoparlörlerinden her gün düzenli olarak kampanyaya katılım sağlanması adına anonslar yapılıyor.
KAMPANYA 22 OCAK’TA SON BULACAK
Kampanyanın 22 Ocak Çarşamba gününe kadar devam edeceğini bildiren yetkililer, bu süre içerisinde Bolu Belediyesi karşısında ve Kardelen Meydanı’nda kurulan çadırlarda gelen yardımları kabul edeceklerini söyledi. Yetkililer, kampanya sonunda toplanan yardımlar tırlarla konvoy halinde İdlib’e gönderileceğini bildirdi. (Kaynak: boluhavadis.net)

YAZARLAR

Tamamı