25.04.2024 23:42:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İDMANI DÖRTDİVAN DA YAPTI

Dörtdivanlı maraton idmanlarının 2. Ayağını ilçemizden Kartalkaya'ya koşarak gerçekleştirdi.? Maraton hazırlıklarını günde en az 15 km idman yaparak ve hafta da bir günde uzun giderek hazırlanıyor. Amacı iyi bir derece elde etmek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR23 Ağustos  2015 Pazar - 14:02
DÖRTDİVANLI İDMANI DÖRTDİVAN DA YAPTI
Dörtdivanlı hemşehrimiz Eylül, Ekim, Kasım 2015 yılında 3 Maraton koşacak
Dörtdivanlı hemşehrimiz İbrahim Yılmaz uzun idmanlarının 2. Ayağını ilçemiz merkezinden Kartalkaya Kayak merkezine adım atarak gerçekleştirdi.
Hemşerimize bu idman esnasında Bolu Çaydurt ilçesine bağlı Dereköy Muhtarı Ahmet Bey ve Bolu çiçekçilik destek verdi. İlçemiz sporcusunu davet eden Bolu çiçekçilik sahibi İsmail Bey idman bitiminde İbrahim Yılmaz'ı hoş geldiniz çiçeği ile karşılayarak gereken önemi gösterdi.
/
34 km mesafeyi 2 saat 47 dakika 10 saniyede bitiren hemşerimize bölgenin yöresel ikramları takdim edilen Yılmaz dan Güneşli Koşu Grubu ekibini Eylül ayı için getireceği sözü alındı. Ve Mutlu bir şekilde Dörtdivan dan ayrıldı.
İstanbul da ikamet eden Dörtdivanlı hemşerimiz İbrahim Yılmaz ilçe yönetiminin spora desteğinin hiç olmadığını belirterek, şu açıklamalarda bulundu;
`Bu gün gelişen çok bölgelerde ki gelişimde turizm, sanayi ve spor onemli rol almaktadir Bu konuda yetkililerin adı spor alanı olsun da ne olursa olsun gereken desteği gücü dahilinde yapmaları gerekir. Spora verilen destek sayesinde hem gençler dinamik, hem de zinde yetişir. Başarı içerisinde oldukları dallarda Memleketini yöresini en iyi şekilde temsil ederler ve tanıtırlar. İlçemizin adını duyurarak, başarılarıyla gurur kaynağımız olurlar. Spora yönelen gençlere başarılar diliyorum. İlçemizde Sportif faaliyetlerinde artırılmasını temenni ediyorum.
/
Dörtdivan Dünyası haber sayfasını her gün takip ediyorum. İlçemizle ilgili haberleri sizlere, bizlere ulaştırıyor. İlçemizde bulunan arkadaşların gelişmeleri gününde bildirerek, destek olmaları halinde bizler gurbette olan kişiler olarak haberdar olacağız. Özellikle bu konunun altını çiziyorum, lütfen ama lütfen Dörtdivan Dünyası haber sayfası adminine yardımcı olalım. Birlik ve beraberlik içinde hareket edelim. Hemsehrilerime Saygı ve Sevgilerimi sunarım." dedi.
/
Şahsim ve grubumla ilgili haberlere sayfada yer verdiği için çok değerli Ramazan Yaman büyüğümüze teşekkür ediyorum diyen Dörtdivanlı Sporcu Yılmaz "İlk maratonum olan Mersin Büyükşehir Belediyesi maratonunda 42 km koşacağımdan dolayı başarı dileyen Dörtdivan Dünyasına ve admini Ramazan abimize teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

YAZARLAR

Tamamı