27.04.2024 00:10:37
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İki Yeni Uygulama Mutfağı Açıldı!

Türkiye'nin ilk Aşçılık Okulu olan ve 700 öğrencinin eğitim gördüğü Mengen Anadolu Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Öztiryakiler A.Ş. tarafından iki yeni uygulama mutfağı kazandırıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM09 Nisan  2016 Cumartesi - 00:08
Bolu Mengen Aşçılık Okuluna İki Yeni Uygulama Mutfağı Kazandırıldı
Mengen Aşçılık Okulu Öğrencilerinin katılımcıları aşçı kıyafetleri ve alkışları ile karşılamalarının ardından yaklaşık 300.000 TL’ye mal olan uygulama mutfaklarının açılışları yapıldı.
Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki, Mengen Kaymakamı Yavuz Akyol, Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve Aşçıların katılımıyla iki yeni uygulama mutfağı törenle açıldı.

Öğrencilerin memnuniyetleri yüzlerinden okunurken Belediye Başkanı Turhan Bulut, Tahsin Öztiryaki’ye yapmış olduğu yatırımlar için teşekkür etti, Aşçılık Okulu Müdürü Selami Kurtoğlu da Tahsin Öztiryaki’ye plaket takdim etti. Ardından Ekol Gıda tarafından yaptırılan değişik Ülke ürünleri teşhir salonunun açılışı yapıldı.
Açılışların ardından 20-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Ulusal Aşçılık Kampı proje ortakları olarak İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve ASOMDER tarafından protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, aşçı etkinliklerini sivil toplum kuruluşları ile yıl içerisine yayarak devam ettireceklerini, 2015 yılında ASOMDER’in öncülüğünde birincisi yapılan Ulusal Aşçılık Kampının bu yıl çok daha güzel olacağını ve bundan sonrada Aşçılık Kamplarının İlçemiz için büyük önem kazanacağını, Mengen Belediyesi olarak her zaman tam destek vereceklerini belirtti.

Programın devamında Mengen Aşçılık Okulu Mezunu olup Ülkemizin en iyi aşçıları tarafından verilen "Aşçılığın Geleceği" konulu panel’e geçildi. Aşçılarımız tarafından verilen panel katılımcılar ve öğrenciler tarafından büyük beğeni kazandı.
Panel’in ardından Belediye Başkanı Turhan Bulut, Öztiryakiler Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki ve diğer misafirleri Belediyeye ait camlı kafeye davet ederek, ağırladı.

YAZARLAR

Tamamı