25.04.2024 13:07:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İlaçlama, Mezarlıklarda Temizlik

Bolu Dörtdivan Kaymakamlığı ilklere imza atmaya devam ediyor. Yine bir ilke imza atan Kaymakamlık, Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerince ilçemize bağlı köylerde haşere ilaçlama çalışmaları ve mezarlıkların temizlenmesi faaliyeti başlatıldı. Ayrıca Kurban Bayram Öncesi Camii Bakım, Onarım ve Temizlikleri de Devam Ediyor..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN17 Ağustos  2018 Cuma - 06:12
Dörtdivan Köylerinde İlaçlama ve Mezarlık Temizliği Faaliyetleri Başladı
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Kaymakamlığı hizmetlerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Dörtdivanlıların sevgisini kazanan Dörtdivan Kaymnakamı Uğur Tutkan tarafından verilen talimatla Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerince ilçemize bağlı köylerde haşere ilaçlama çalışmaları başlatıldı. Özellikle büyükbaş hayvancılığı, tavuk tesislerinin varlığı gibi sebeplerle köylerimizde temiz bir çevre imkânı sunmak için bu yıldan itibaren Kaymakamlığa bağlı birimlerce ilaçlama faaliyeti düzenli olarak devam edeceği ifade edildi..

Mezarlıklarda unutulmayarak, temizlenecek
İlaçlamanın yanı sıra yine bu sene ilk olarak köylerimizde mezarlıkların temizlenmesi faaliyeti başladı. Kurban Bayramı boyunca dini vecibelerin rahat eda edilmesi ve kabristan ziyaretleri için Kaymakamlık birimleri tarafından köylerimizin temizlik iş ve işlemleri devam edecek.

Kurban Bayramı Öncesi Camii Bakım, Onarım ve Temizlikleri de Devam Ediyor
Dörtdivan Kaymakamlığı uhdesinde kurulan Temizlik İşleri Birimince Kurban Bayramı öncesi camii ve mescitlerde temizlik faaliyetleri devam ettiği ifade edilerek; "Özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak köylerde bulunduğu vakitlerde rahat ve temiz bir ortamda ibadetlerini yapmaları için Kaymakamlık Temizlik İşleri ekiplerince düzenli olarak iş ve işlemler sürecektir" açıklamsında bulunuldu.




YAZARLAR

Tamamı