25.04.2024 20:43:41
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İlçe İdare Toplantısı Yapıldı

Dörtdivan Kaymakamı Ahmet Tozlu Başkanlığında Dörtdivan İlçe İdare toplantısı yapılarak, İlçe Teşkilatının genel işleyişine dair konular görüşüldü. Kaymakam Tozlu, vatandaş memnuniyeti, iş disiplini, görev yerine getirme bilinci, mevzuata uyma konusunda titizlik gösterilmesini istedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN04 Ekim  2018 Perşembe - 18:48
Dörtdivan İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Kaymakamı Ahmet Tozlu Başkanlığında 02.10.2018 Salı günü ilçe idare şube başkanlarıyla toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Yazı İşleri Müdürü, Nüfus Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Özel İdare Müdürü, İlçe Müftüsü, SYDV Müdürü, Tapu Müdürü, Mal Müdürü, Tarım ve Orman Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, Orman İşletme Şefi ve Ziraat Bankası Müdürü Katıldı.
Toplantıda ilçe teşkilatının genel işleyişine dair konular görüşüldü. Kaymakam Tozlu, vatandaş memnuniyeti, iş disiplini, görev yerine getirme bilinci, mevzuata uyma konusunda titizlik gibi hususların altını çizerek her amirin maiyetindeki memurlarla bu başlıklara hassasiyet göstermek suretiyle kamu görevini yerine getirmesinin yasal bir zorunluluk olduğunu ifade etti.
Ayrıca Dörtdivan Kaymakamı Ahmet Tozlu toplantı da aynı zamanda kurumların sorunlarını da not alarak işbirliği ve iletişim halinde yakın bir mesai içinde olmaya gayret göstereceklerini ifade etti.





YAZARLAR

Tamamı