28.03.2024 23:37:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İlçelere Doğalgaz Müjdesi

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak'ın girişimleri neticesinde doğalgazı olmayan ilçelerimiz; Mengen'e 2022'de, Mudurnu'ya 2023'te Göynük'e 2023'te, Seben'e 2023'te ve Kıbrıscık'a 2026'da doğalgaz ulaştırılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR22 Ocak  2022 Cumartesi - 17:45
2023'TE BOLU İLÇELERİNE DOĞALGAZ VERİLECEK
Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve beraberinde ki heyet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ederek doğalgazı olmayan ilçeler hakkında görüşmelerde bulundular. Yapılan görüşme sonrası Mengen’e 2022’de, Mudurnu’ya 2023’te Göynük’e 2023’te, Seben’e 2023’te ve Kıbrıscık’a 2026’da doğalgazın ulaştırılacağı bildirildi..
Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, kente bağlı ilçelerin tamamına doğalgaz verilmesine ilişkin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Bakan Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek ile Ankara’da bir görüşme gerçekleştirildi.

HANGİ İLÇEMİZE HANGİ TARİHTE DOĞALGAZ VERİLECEK?
Söz konusu görüşmede doğalgazı olmayan Göynük, Kıbrıscık, Mengen, Mudurnu ve Seben ilçelerine doğalgaz ulaştırılması konusu netleştirildi. Buna göre; Mengen’e 2022’de, Mudurnu’ya 2023’te Göynük’e 2023’te, Seben’e 2023’te ve Kıbrıscık’a 2026’da doğalgaz verilmesi planlanıyor. Geçici LNG (sıvılaştırılmış doğalgaz) / CNG (sıkıştırılmış doğalgaz) yöntemiyle verilecek doğalgaz ile yakın zamanda bütün ilçelerimiz doğalgaz konforuna kavuşacak.
“BÜTÜN HALKIMIZ DOĞALGAZ KONFORUNA ERİŞECEK”
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, “Bütün halkımızın daha temiz ve daha konforlu bir sistem olan doğalgaza erişmesi hususunda büyük gayret ediyoruz. Buna binaen Milletvekillerimiz ve Merkez İlçe Başkanımız ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ve Bakan Başdanışmanımız Yüksel Coşkunyürek ile bir görüşme gerçekleştirdik. Söz konusu görüşmede hangi ilçelerimize hangi tarihte doğalgaz verileceği konusunu netleştirdik. Planlanan tarihlerde yapılacak çalışmalar neticesinde Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan’ın ardından Mengen, Mudurnu, Göynük, Seben ve Kıbrıscık’a da doğalgazı ulaştıracağız. Bolulu hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu hizmetin halkımıza ulaştırılması noktasında büyük emeği geçen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e ve Bakan Başdanışmanımız Yüksel Coşkunyürek’e ve Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

YAZARLAR

Tamamı