25.04.2024 12:04:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İMAM HATİP DEN KERMES!

Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Dörtdivan pazar yeri hal binası önünde kermes düzenledi. Dörtdivan halkı, öğrenciler ve velileri yoğun ilgi gösterdi. Kermesi, Kaymakam Korkmaz da ziyaret etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT15 Kasım  2014 Cumartesi - 02:50
İMAM HATİP ORTAOKULU KERMES DÜZENLEDİ
Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Dörtdivan pazar yeri hal binası önünde kermes düzenledi. Dörtdivan halkı, öğreciler ve velileri yoğun ilgi gösterdi.
/
Okul ihtiyaçları ve yardıma muhtaç öğrencilere katkı amacıyla düzenlenen kermesi, Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, Garnizon Komutanı Zülfikar Erişmiş, Emniyet Müdürü Soysal Aktürk ve Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal ziyaret etti.
/
Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdür V. Tuncay Demirtaş düzenlenen kermes bilgiler verdi; "Bizler okulumuzda faydalı çalışmalar yapmaktayız. Hem ilçemiz öğrencilerine imam hatipi sevdirmek, hem de okulumuz öğrencilerine yaptıkları çalışmaları teşvik etmek için bu kermesi düzenledik. Ayrıca Kermesten gelen katkılarla okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamanın yanısıra yardıma muhtaç öğrencilerimize de katkı sağlamak amacıyla düzenlenmiştir. Halkımızın ilgisine teşekkür ediyorum" dedi.

YAZARLAR

Tamamı