27.04.2024 12:44:28
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İrfan Bayar'ın Yeni Kitabı Çıktı

Emekli Polis Başmüfettişi ve Emniyet Müdürü, Bolulu hemşehrimiz İrfan Bayar, "Bak Şu Delil'in Yaptığına" isimli yeni kitabının piyasaya çıktığını sosyal medya hesabından paylaşarak dostlarına, meslektaşlarına ve okurlarına duyurdu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR05 Aralık  2020 Cumartesi - 00:20
Bolulu Emekli Polis Başmüfettişi İrfan Bayar'ın Yeni Kitabı Çıktı
Emekli Polis Başmüfettişi ve Emniyet Müdürü, Ankara Bolulular Derneği Eski Başkanı ve Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Bayar "Bak Şu Delil'in Yaptığına" isimli yeni kitabının piyasaya çıktığını sosyal medya hesabından paylaşarak dostlarına, meslektaşlarına ve okurlarına duyurdu. Kitabın gelirini de yoksul öğrencilerin eğitimine bağışladığını ifade etti.
Emniyet Genel Müdürlüğü kadrosunda bir süre Kriminal Polis Laboratuvarı Daire Başkanı olarak görev yürüten ve 2015 yılında Polis Başmüfettişi olarak emekliye ayrılan Hemşehrimiz İrfan Bayar kitabı hakkında şu bilgileri paylaştı: "Değerli Dostlar, Kriminal Daire'de uzman arkadaşlarımla bilimsel çalışmalar sonucu aydınlattığımız cinayetlerden örnekleri içeren kitabımın gelirini, yoksul öğrencilerin eğitimine bağışladım. Kitabı; Güler Akademi - İstanbul Kitapçısından indirimli temin edebilirsiniz." dedi.
İstanbul Kitapçısı “Bak Şu Delil’in Yaptığına” kitabın tanıtımında şu ifadelere yer verdi:
Bu Kitap Güler Akademi Yayınları ve Kriminal Uzman İrfan Bayar tarafından elde edilen gelir, belirlenen eğitime muhtaç çocukların eğitim araç ve gereçlerine bağışlanacaktır.
1977 yılında Polis Akademisinden mezun oluşunu takiben, “Komiser Yardımcısı- Asistan” olarak atandığı ve tüm meslek hayatım boyunca içinde bulunduğu, 1981 yılında Samsun Bölge Kriminal Polis Laboratuvarının kuruluş aşamasında görev alıp, takip eden yıllarda “Daire Başkan Yardımcısı” ve sonrasında da “Daire Başkanı” olma onurunu yaşadığı Kriminal Polis Laboratuvarları Daire Başkanlığı’nda, yazarın tabiriyle de “Kriminal Ailem” deki çalışma günlerinde birbirlerinden değerli büyüklerinden öğrendiği insani ve mesleki bilgiler ışığında, “Bayrak Yarışı” misali, “Kriminal Aile Bireyleriyle” sergilenen olağanüstü çalışmalar, ortak akıl ve bilgi paylaşımı bağlamında ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atılmış, birbirinden karmaşık birçok cinayet ve olay, bilimsel ve teknik veriler ışığında çözülmüş ve suçlular Adalete teslim edilmiştir.
Bu kitapta anlatılan olaylar, kendileriyle gurur duyduğumuz Kriminal Uzmanı kardeşlerimizle beraberce aydınlattılan (Kişi isimleri ve mekanlar değiştirilerek kaleme alındığı) olayların örneklerinden oluşmaktadır. Keyifli okumalar…




YAZARLAR

Tamamı