1.05.2024 10:52:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ISLAH ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bolu Seben İlçesinin merkezinden geçen Aladağ Çayı'nın olası sel taşkınlarına sebebiyet vermemesi adına ıslah ve temizleme çalışmaları başlatıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR06 Kasım  2021 Cumartesi - 00:39
ISLAH ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Bolu Seben İlçesinin merkezinden geçen Aladağ Çayı’nın olası sel taşkınlarına sebebiyet vermemesi adına ıslah ve temizleme çalışmaları başlatıldı.
Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından başlatılan Aladağ Çayı ıslah ve temizleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanması beklenirken, olası bir sel felaketinde Seben’in zarar görmemesi için çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü belirtildi.
BAŞKAN KAVAK TEŞEKKÜR ETTİ
Aladağ Çayı ıslah çalışmaları hakkında açıklama yapan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak; “Seben ilçe merkezimizden geçen Aladağ Çayı olası herhangi bir sel felaketinde ilçemizin zarar görmemesi için ‘Taşkın Koruma Programı’ kapsamına alınarak, dere ıslah ve temizlik çalışması başladı. Bu çalışma için desteklerini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Fatih Metin'e Ak Parti İl Başkanımız Suat Güner'e, Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü'ye, DSİ Bolu 53. Şube Müdürü Kazım Doğru'ya şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi. (boluhavadis.net)


 

YAZARLAR

Tamamı