28.03.2024 13:22:51
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İşte Köroğlu Filminden Kesitler..

Dörtdivan da gençlerin özveri ile yaptığı film çalışması hem Köroğlu'nun hem de Dörtdivan'ın tanıtılmasına vesile olacak. Çekilen Köroğlu Filminden kısa kesitler sizlerin beğenisine sunuldu. Gençlerin başarısına katkı olmak sizlerin elinde...

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN27 Ekim  2016 Perşembe - 22:29
Dörtdivanlı Gençlerden Köroğlu Filmi..
Dörtdivan da Öğrenciler kısa metrajlı Köroğlu tanıtım filmi çekiyor. Dörtdivan Anadolu Öğretmen Lisesinin son sınıf öğrencileri olan 12. sınıf öğrencileri motor diyerek, "Köroğlu" tanıtım filmine start verdiler. Senoryasını öğrencilerin yazdığı Köroğlu film çalışması devam ediyor.

Dörtdivan Anadolu Öğretmen Lisesi Biyoloji öğretmeni Aydoğan Yavaş koordinatörlüğünde son sınıf öğrencileri olan 12.sınıf öğrencilerinin oluşturduğu Proje Ar-Ge grubunun ''KÖROĞLU'' kısa film çalışması devam ediyor. Öğrencilerin senaryosunu yazıp, çekimlerini yaptığı kısa film çalışmasının çekimleri Yukarı Sayık Köyünde devam ediyor.

Prova çekimlerinden oluşan 20 dk kısa film 12 Ekim de 6.Uluslararası KÖROĞLU sempozyumunda gösterilmiş ve izleyenlerin beğenisini almıştı.
Dörtdivan da gençlerin özveri ile yaptığı film çalışması hem Koroğlu'nun hem de Dörtdivan'ın tanıtılmasına vesile olacak. Çekilen Köroğlu Filminden kısa kesitler aşağıda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Gençler film için destek ve sposörler arıyor.
Haberin Videosu

YAZARLAR

Tamamı