26.04.2024 10:24:24
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İŞTE KÖROĞLU TORUNU

Köroğlu torunu olduğunu gösteren Ak Parti Bolu Milletvekili aday adayı Abdullah Başaran, Bolu Olay Gazetesi'ne yaptığı özel açıklamasında devasa projelerinden bahsederek, ?Milletvekili seçildiğimde tüm maaşımı Bolu için harcayacağım? dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK16 Mart  2015 Pazartesi - 12:40
BAŞARAN MAAŞINI BOLU İÇİN HARCAYACAK
Ak Parti Bolu milletvekili aday adayı Abdullah Başaran’dan büyük proje. Başaran Bolu Olay Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamasında devasa projelerinden bahsetti. Başaran her aday adayı gibi kendisinin de gönlünden Bolu’dan birinci sırada aday çıkacağını istediğini belirterek, “Birinci sıradan seçimlere girip Ak Partiden Bolu milletvekili olmak büyük gururdur. Milletvekili seçildiğimde tüm maaşımı Bolu için harcayacağım. Oluşturacağım projemde Bolu artık Ankara’ya meclise kadar gelmeyecek ve biz halkın ayağına gelerek ilimizde bir ofis oluşturacağım. Milletvekili maaşımı da bu ofiste çalışan arkadaşlarıma yaptıkları hizmet karşılığı vereceğim. Maaşımın tek kuruşuna bile dokunmayacağım. Her şey Bolu ve Bolu halkı için olacaktır” dedi.
2013 yılında Bolu’da gelir vergisi rekortmenleri arasında 22 sırada yer alan ve bu güne kadar hep Bolu ve Bolu halkı için çalışan, Bolu’ya ciddi derecede bir katma değer kazandıran Ak parti Bolu milletvekili aday adayı Abdullah Başaran, bu seçimlerde Ak Parti’nin 3-0 yapacağını da iddia ederek; “Bu seçimler çok önemli seçimler. Gördüğüm manzara 3-0 diyor. Benim içinde olduğum bir sistemde başka partinin milletvekili çıkartması imkânsız. Her aday adayı gibi benimde isteğim birinci sırada seçimlere gitmektir. Şimdiden ciddi çalışmalar içerisindeyim. Halkımız gün geçtikçe bana karşı muhteşem bir ilgi ve alaka göstermekte. Bende bana ilgi ve alaka gösteren vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini vermek için canla başla çalışacağım” diye konuştu.
src=
Gerçek bir Bolulu adayın artık Ak Partide yerini bulması gerektiğini de savunan Başaran, “Soyadım nasıl Başaran’sa bende Bolu’da her şeyin iyisini Başaran bir milletvekili olacağım. Aday adaylığımı açıkladığım günden itibaren sadece doğum yerim olan Dörtdivan değil tüm ilçelerdeki vatandaşlarımız, merkezdeki vatandaşlarımız telefonla arayarak veya bizzat yanıma gelerek desteklerini veriyorlar. Bolu artık ikinci planda olan bir şehir olmayacak. Bu güne kadar vaat edilen ve bir türlü gerçekleştirilemeyen projeler var. Bunların hepsi ve benim de oluşturduğum bütün projeler tek tek hayata geçirilecektir. Bolu’nun en büyük sorunu köylerdir. İlk icraatım Bolu’nun köylerini kalkındırmak olacaktır. Halkımız bana gösterdiği teveccühü ben de milletvekili olduğum zaman onlara yaptığım hizmetlerle göstereceğim. Masa başı milletvekili olmayacağım. Mecliste oturan vekil değil, zamanının çocuğunu Bolu’da halkının içinde geçiren bir milletvekili olacağım”
Haber: Kasım Şahin boluolay.com

YAZARLAR

Tamamı