27.04.2024 04:21:29
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

İşte Yönetici, Çocuklara Mektup Gönderdi

Hayata geçirdiği projeler ve hizmetleriyle Bolu halkının sevgisini kazanan Bolu Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, fazla mesai yapan sağlık personelinin çocuklarına, ebeveynlerinin zamanlarını sağlık hizmetleri için harcadığını belirten bir mektup göndererek hem teşekkür etti hem de çocuklardan helallik istedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM10 Haziran  2018 Pazar - 04:52
Ezber Bozan İdareci, Sağlık Müdürü Personelin Çocuklarına Mektup yazdı
Bolu halkının sevgisini kazanan Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol’un son icraatı gerçek bir yöneticinin nasıl olması gerektiğini gösterir nitelikte.
Kendisi de Bolulu olan Demirkol, Bolu’daki sağlık hizmetlerinin eksiksiz yürümesi için canla başla çalışıyor. Genç yöneticinin hızlı temposuna Bolu’da görev yapan sağlık personeli de uyum sağlamış durumda. Demirkol’un uzun zamandır aklında olan ve geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği projesi gerçek anlamda tüm yöneticilere örnek olacak özellikte:
Muhammed Emin Demirkol fazla mesaiye kalan sağlık personelinin çocuklarına gönderdiği mektupla hem teşekkür etti hem de ebeveynlerinin zamanını aldığı için helallik istedi.
Mektuplar çocukların okullarına gönderildi.
Personel çocuklarının okuduğu okulları tek tek tespit ettiren Muhammed Emin Demirkol, çocukların şahsına özel yazdığı mektupları, okullarında kendilerine teslim ettirdi. Kendi sınıflarında İl Sağlık Müdürlüğü personelinin elinden mektupları alan çocuklar büyük mutluluk yaşadı.
O çocuklardan biri olan Eren Berkay Baysal mektubu okuyunca büyük mutluluk yaşadığını belirterek, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan annesi Zeynep Baysal’la büyük gurur duyduğunu söyledi. Mektup eline geçtiğinde okulda derste olduğunu belirten Eren Berkay Baysal, “Sağlık Müdürlüğü personeli sınıfıma girince biraz heyecanlandım. Merak ettim. Elime mektup geçince ve kürsüde bana okununca biraz heyecanlandım ve annemle gurur duydum. Annem gibi 7/24 çalışan insanlar var. Sağlık Müdürlüğü’nün böyle güzel işler yapması beni çok mutlu etti. Kendilerine ve İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’a teşekkür ediyorum” dedi.
Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’un Eren Berkay Baysal’a yazdığı mektupta şu ifadeler yer alıyor;
Sevgili Eren Berkay BAYSAL;
Bu mektubu sana teşekkür etmek için kaleme aldım. Bu vesile ile hem annen Zeynep BAYSAL ile gurur duymanı, hem de bizim de onunla gurur duyduğumuzu bilmeni istedim.
Annen size ve ailesine ayırması gereken kıymetli vaktini hastanemiz daha iyi çalışsın, hastalarımız daha çabuk iyileşsin diye harcıyor. Bu yüzden belki de sizinle daha az vakit geçiriyor.
O’nun yaptığı iş o kadar kutsal ki, hem hastaların duasını alıyor, hem de sana ve arkadaşlarına daha güzel yarınlar bırakmak için uğraşıyor.
Bu sebeple sana tekrar teşekkür ediyorum. Hakkını helal etmeni istiyor, annen gibi senin de insanlığa hizmet edecek mesleklere sahip olman için dua ediyorum. Kucak dolusu sevgilerimle…
Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol “Her zaman hayata geçirmek istediğim bir projeydi”
Sağlık personelinin çocuklarına gönderdiği mektuplar hakkında TvBolu’ya açıklama yapan Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Emin Demirkol, sağlık personelinin büyük fedakârlıklarla çalıştığını söyleyerek “Benim her zaman içimde olan bir projeydi aslında. Sağlık çalışanlarımız bu hizmeti 7 gün 24 saat fedakârca yürütüyor. Hastanelerde nöbetlerde uykusuz bir şekilde fedakârca bir çalışmanın ürünü hastalarımızın aldığı hizmetler. Biz de çalışanlarımızı hem motive edelim hem de teşekkür edelim istedik. Bu sebeple de bu mektubu kaleme aldım. Bolumuz’daki ve ilçelerimizdeki hastanelerimizde çalışan doktorlarımıza, yardımcı sağlık personelimizin tamamının çocuklarına mektup yazdık. Önce personelimizden habersizce evlatlarının bilgilerini aldık. Ekip arkadaşlarım sağ olsunlar çok iyi organize oldular bu proje ile ilgili. Mektupları çocuklar okulda dersteyken sınıflarında takdim ettik. Arkadaşlarımız bizzat elden götürdüler. Tabii ki bununla ilgili çok olumlu geri dönüşler oldu” dedi.
Mektubu alan çocuklar sevinçlerini anne ve babalarıyla paylaşırken, Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’a Whatsapp üzerinden attıkları video ve fotoğraflarla teşekkür ettiler.





YAZARLAR

Tamamı