26.04.2024 10:14:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

IV. Ulusal Aşçılık Kampı

Türkiye'nin dört bir yanındaki öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşecek IV. Ulusal Aşçılık Kampı, her yıl olduğu gibi bu yıl da aşçılığın kalbi Mengen'de Eğitimler, 22-29 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM18 Nisan  2018 Çarşamba - 01:50
IV. ULUSAL AŞÇILIK KAMPI’NA SAYILI GÜNLER KALDI
Bolu Mengen Aşçılık Lisesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Meslek Yüksekokulu’nun mutfaklarında ve bahçelerine kurulan kamp alanında, 22-29 Nisan 2018 tarihleri arasında eğitimler verilecek. Bu eğitimler için özel olarak hazırlanan mutfaklarda kullanılacak mutfak gereçleri ve yemeklerin yapımı için gereken malzemeler AŞOMDER ve destekçi firmalar tarafından karşılanacak. Endüstriyel mutfak ana destekçisinin Öztiryakiler A.Ş. olduğu kampın ana gıda destekçileri Pınar, Ekol Food, Üçelli Et ve Güneyler Tarım olurken eğitim destekçiliğini; Hilton İstanbul Bomonti, Porland, Hünkar Bakliyat, Unilever Food Solutions, Barilla, Gedik Piliç İstanbul Gıda ve Uno üstlenecek.
Her sene giderek ilginin arttığını belirten AŞOMDER Başkanı Levent Demirçakmak: “Dört sene önce başladığımız ve dünyanın başka bir yerinde örneği olmayan kampımıza katılım, önceki yıllara göre artış göstererek 56 üniversitenin 73 birimine ulaştı. AŞOMDER üyelerinin büyük fedakârlıklarıyla hazırlanan Ulusal Aşçılık Kampı bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. Bu ilgi bize, güç ve geleceğe dair yapmak istediklerimiz için umut veriyor. Tüm AŞOMDER ailesine, genç katılımcı arkadaşlara ve yapmak istediklerimize inanarak bizi yalnız bırakmayan tüm destekçi firmalara şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Kamp boyunca eğitim sırasında kullanılacak kırmızı ve beyaz etler, deniz ürünleri, bakliyatlar, hamur işeri ve yağlar gibi yeme-içme malzemelerin yanı sıra; hijyen ürünleri ve üniformalar gibi ürünler de destekçi firmalar tarafından karşılanacak. Metro Toptancı Market, Marmara Su Ürünleri, Vizyon Gıda, Bekir Hoca, Berrak Gıda, Katsan Ovalette, Lipton, Algida, Wood in Food, Hazz Macaron, 4S Flika Sigorta, Alikar Soğutma ve Çerez Pazarı kampın ürün destekçileri olurken, Coca Cola geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de içecek destekçiliğini üstlenecek. Profesyonel temizlik ve hijyen destekçisi WinterHalter olurken üniforma destekçisi ise White Uniform olacak. Sektörel medya destekçisinin Food in Life dergisi olduğu etkinliğe Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mengen Kaymakamlığı, Mengen Belediyesi ve Öztiryakiler A.Ş. proje ortağı olarak destek verecek. Katılımcıların konaklama ve yeme-içme giderleri ise AŞOMDER ile destekçiler tarafından karşılanacak. Bu yıl kamp bünyesinde önceki yıllardan farklı olarak çalıştay yapılacak. Kampta ayrıca; yemek ile sanat ilişkisi, sosyal medya kullanımı, insan kaynakları, hijyen ve porselen gibi konular hakkında da seminer ve paneller gerçekleştirilecek.




YAZARLAR

Tamamı