29.03.2024 02:23:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Jeotermal ve Mineralli Su Arama!

Bolu Merkez, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde bulunan bazı alanlar ihaleyle jeotermal kaynak arama, doğal mineralli su arama ve kum çakıl işletmesi açılacak. Dörtdivan ilçesi Yağbaşlar köyünde 160 Bin TL muhammen bedelli jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama işletme ruhsatı verilecek.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR01 Şubat  2021 Pazartesi - 23:59
Bolu Merkez, Yeniçağa ve Dörtdivan’a Jeotermal ve Mineralli Su Araması İhalesi
Bolu İl Özel İdaresi, Merkez, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçeleri için jeotermal kaynak arama, doğal mineralli su arama ve kum çakıl işletme ruhsatlarını ihaleye çıkardı. Bolu İl Encümeni toplantı salonunda 23 Şubat’ta yapılacak ihale ilanı 1 Şubat 2021 tarihli ve 31382 sayılı Resmi Gazetede yayımlandı.
Bolu İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı tarafından Merkez, Yeniçağa ve Dörtdivan ilçelerinde bulunan bazı alanlar ihaleyle jeotermal kaynak arama, doğal mineralli su arama ve kum çakıl işletmesi için ruhsatlandırılacak. 
TOPLAM MUHAMMEN BEDEL 635 BİN TL
İhale ilanına göre Merkez ilçe Gövem köyünde 100 bin TL muhammen bedelli jeotermal kaynak arama ruhsatı, Yeniçağa ilçesi Yukarıkuldan köyünde 150 bin TL muhammen bedelli doğal mineralli su arama ruhsatı, Yeniçağa ilçesi Doğancı köyünde 200 bin TL muhammen bedelli jeotermal kaynak arama ruhsatı, Dörtdivan ilçesi Yağbaşlar köyünde 160 bin TL muhammen bedelli jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatı, Merkez ilçe Çatakören köyünde ise 25 bin TL muhammen bedelli kum-çakıl işletme ruhsatı verilecek.

İHALE GÜNÜ VE SAATİ
Bolu İl Encümeni toplantı salonunda gerçekleştirilecek ihale 23 Şubat Salı günü saat 14.00’te yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler ihale dosyası mesai saatleri içerisinde Bolu İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğünde görülebilecekler. İhaleye katılmak isteyenler istenen belgeleri ihale günü en son saat 13.30’a kadar dilekçe ile birlikte Bolu İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğüne verebilecek. İstekliler tekliflerini sözlü olarak vermek üzere belirtilen gün ve saatte komisyon huzurunda hazır bulunacaklar. (Kaynak: bolugundem.com)
Bolu İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı ilan metni için tıklayın




YAZARLAR

Tamamı