29.04.2024 02:36:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

KADINLAR ÇALIŞIYOR!

Bolu S.S. Kıbrıscık Alanhimmetler Köyü Kadın Kooperatifi yönetimi, üye kadınlar ile birlikte yakın zamanda üretime geçebilmek için Köyün Kadın Kooperatifine devredilen Alanhimmetler Köyü Sağlık evi hizmet binasında hummalı çalışma içerisine girdiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR05 Eylül  2023 Salı - 18:11
KIBRISCIK ALAN BÖLGESİNİN KADINLARI ÇALIŞIYOR!
Bolu S.S. Kıbrıscık Alanhimmetler Köyü Kadın Kooperatifi Başkanı Filiz Büyüktopaç ve yönetimi ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, SÜRKAP Sürdürülebilir Kalkınma Dernekleri Platform Başkanı Mehmet Bilgin, Bolu Sürdürülebilir Kalkınma Derneği Başkanı Eyüp Ahi, Kıbrıscık Sürdürülebilir Kalkınma Dernek Başkanı Muhammed Ali Kıvrak, Köy Muhtarı Selçuk Bahşi, Alanhimmetler Köyü Derneği Başkanı Ayhan Akı ve yönetimi olarak Alanhimmetler kadın kooperatifine devredilen Alanhimmetler Köyü Sağlık evi hizmet binasında incelemelerde bulundular.

Kooperatifin yakın zamanda yapacağı çalışmalar hakkında Başkanlara sunum yapan Başkan Filiz Büyüktopaç ve yönetimi kooperatifin yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundular. Yakın zamanda üretime geçirilecek ürünler hakkında satın alınacak makine ekipmanlar ve binada yapılacak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Bolu Belediyesi ile Kıbrıscık Belediyesi Destek Verecek
Kıbrıscık bölgesine ciddi katkı sağlayacak çalışmalarda ürettikleri tüm ürünlerin Bolu Belediyesi tarafından kurulan kooperatife alınması konusunda Başkan Tanju Özcan da her türlü desteği vereceğini ifade etti.
Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen de gerekli destekleri ve yardımları yapacakları konusunda her türlü yardıma hazır olduğunu belirtti.

 

YAZARLAR

Tamamı