25.04.2024 03:08:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kadınlardan Mevlid Programı

Bolu Dörtdivan AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanlığı, Afrin ve Tüm Şehitlerimiz adına 8 Mart Dünya Kadınlar Münasebetiyle Belediye Kültür Merkezinde Mevlid'i Şerif Programı düzenliyor. Programa tüm bayanlar davetli..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN07 Mart  2018 Çarşamba - 14:46
Dörtdivan da AK Kadınlardan Mevlid Programı
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Afrin ve Tüm Şehitlerimiz adına Mevlid'i Şerif Programları düzenlenmeye devam ediliyor. Bir programda AK Kadınlardan...
Bolu Dörtdivan AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Münasebetiyle Afrin ve Tüm Şehitlerimiz adına Mevlid'i Şerif Programı düzenliyor. 8 Mart 2018 Perşembe günü Dörtdivan Belediyesi Kültür Merkezinde Saat: 11.30 da düzenlenecek programa tüm Bayanlar davetli.
Dörtdivan AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Maviş Aksoy Çakmak; "Bu anlamlı günde Şehitlerimizin yüreği yanan Analarının, hanımlarının, kızlarının yanlarında olduklarımızı, daima yüreğimizle acılarını paylaştığımızı bilmelerini istiyoruz. Vatanı, Bayrağı uğruna şehit olan Şehitlerimize Allah Rahmet, Ailelerine de sabırlar ihsan eylesin. Yaralı gazilerimizede şifalar temenni ederiz. Yaralı Gazilerimize şifalar dileğiyle, Şehitlerimizin de ruhuna dualar edip, Mevlid'i Şerif okutacağız. Bu anlamlı programa tüm Bayan kardeşlerimizi, Annelerimizi, Ablalarımızı davet ediyoruz"



 


YAZARLAR

Tamamı